Do You Spain is een intermediair voor het verhuren van auto’s in Spanje. Toch zorgt het bedrijf niet alleen voor de laagste prijzen, maar het gaat ook voor kwaliteit. Daardoor is Do You Spain niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je gemoedstoestand. Er wordt alleen gewerkt met betrouwbare bedrijven en de vloot wordt dan ook met grote regelmaat gecontroleerd en goed onderhouden. De vloot bevat auto’s uit alle verschillende klassen. Kleine auto’s, familie auto’s, minibusjes, luxe auto’s, jeeps, stationwagons etc.

DoYouSpain Autohuren

Het huren van een auto bij Do You Spain gaat gecombineerd met een aantal pluspunten die het bedrijf als van eigens beschouwd. Zo zijn alle wagens kilometer vrij, worden alle kosten duidelijk gecommuniceerd, krijg je een gloednieuwe auto mee en betaal je pas op het moment dat je de auto afhaalt. Uiteraard zijn ook de nodige verzekeringen meegenomen in het bedrag.

DoYouSpain Kosten

Mocht je volledig vrij willen zijn van eigen risico dan heb je de mogelijkheid om het pakket uit te breiden. Uiteraard kan je ook andere extra’s toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een GPS of een kinderzitje. Do You Spain is te vinden op alle grote vliegvelden en daarnaast nog extra locaties. Vraag bovendien ook eens naar de toeristengids.

Alternatieven

Het blijkt dat veel bezoekers die een negatieve ervaring hebben gehad met DoYouSpain wel positief zijn over bijvoorbeeld SunnyCars. Neem een kijkje bij SunnyCars.


Do you Spain Reviews

  Onduidelijkheid verzekering

  Ik adviseer al jaren aan huurders om via DoyouSpain een auto te huren. Ik krijg helaas heel veel klachten terug over de verzekering. De huurders nemen bij de reservering een platinum verzekering, waarmee volgens DoyouSpain alle schade is afgedekt voor jezelf en de tegenpartij.

  Bij het ophalen van de auto wordt door de autoverhuurder altijd moeilijk gedaan over de afgesloten verzekering. Deze zou volgens zeggen niet afdoende zijn om alle schade te dekken. Het zou enkel de schade van de tegenpartij vergoeden. Er wordt door de verhuurder aangedrongen (soms op hele brute wijze) op het afnemen van een verzekering bij hen, waardoor je ongeveer 300 euro meer betaald voor de huur van je auto. Er wordt erg veel druk uitgeoefend om vooral de allrisk verzekering af te nemen bij de verhuurder van de auto omdat de afgesloten verzekering bij DoyouSpain niet voldoende is.

  Wat moet ik de mensen die ik adviseer om bij DoyouSpain een auto te huren zeggen? Of kan je beter geen verzekering bij DoyouSpain afsluiten en gaan voor de verzekering bij de locale verhuurmaatschappij.

  Sterke punten
  Duidelijke huurtarieven en voorwaarden

  Zwakke punten
  Onduidelijkheid over de afgesloten verzekering

  DoyouSpain Wat heb ik geboekt?

  Boeking gedaan via DYS, volgens hun website was de aanbieding o.a.:
  inclusief CDW + TP met een excess van 1250 EUR
  en gratis 1 extra bestuurder. Dit alles staat letterlijk als zodanig gepresenteerd op hun website.
  Daarna voucher met condities ontvangen. Daarin geen TP en geen extra bestuurder vermeld.
  Aangezien ik zelf een aanvullende (Excess waiver) verzekering voor CDW en TP heb dacht ik volledig gedekt te zijn. Maar bij navraag bij DYS bleek ik helemaal geen TP (diefstal) verzekering te hebben...de extra bestuurder wilde ze wel even (gratis) bijschrijven op mijn huurvoorwaarden. Ze bleken niet in staat om uit te leggen waarvoor ik wel verzekerd was en ik kon het oplossen door super cover van verhuurder bij te kopen of anders excess waiver via DYS.
  Ook niet vermeld op de website maar wel in de kleine lettertje was de luchthaven toeslag van 8% op het totaalbedrag van huur + extra's en zelfs op de vooruitbetaalde volle tank. Het komt allemaal niet erg transparant over dus ga toch maar cancelen bij DYS. Ben benieuwd hoe dat gaat...

  Sterke punten
  Weet ik nog niet

  Zwakke punten
  Niet transparant

  onduidelijke (oneerlijke) prijsaanduiding

  Via doyouspain auto gehuurd bij autoverhuurder DICKMANNS.
  Lage prijs klopt niet want ze voeren een hoogst ondoorzichtig brandstofbeleid ("Fuel Policy").
  Bij aankomst rekenen ze je een -te hoog- bedrag aan voor een volledig gevulde tank.
  Dit bedrag krijg je NIET volledig terug als je de auto terug inlevert met volle tank!
  38€ van de 102€ wordt niet terugbetaald omdat ze je een "refueling service charge" aanrekenen. Onbegrijpelijk...

  Sterke punten
  Stipte ophaling en afhaling.

  Zwakke punten
  onduidelijke (oneerlijke) prijsaanduiding

  Auto kost bij afhalen 2,5 keer zo veel

  Auto all risk etc gehuurd voor 140 euro. Bij aankomst verhuurbedrijf moest er nog eens € 202,00 extra worden afgerekend voor allerlei extra's zoals tankservice en €40,00 voor buiten kantoortijden terugbrengen (ik geef NB de juiste tijden door bij aanvraag dus dat had al in de offerte moeten zitten).
  Verhuurbedrijf legde uit dat dit de verkooptruc van Doyouspain is. En ja, je hebt nu eenmaal al die €140,00 betaald dus je moet wel.

  Zwakke punten
  ik zou het bijna oplichting noemen

  kijk uit met verzekeringen

  Geboekt voor 2 weken bij goldcar incl. All Risk verzekering bij doyouspain. Voor 92 euro verzekerd. Aangekomen in Spanje moest ik met mes op de keel volledige verzekering afsluiten voor 320 euro omdat mijn creditcard maar tot 1000 euro credit (borg) aan kon. Ik wilde de rest van de borg contant betalen, maar dat wilden ze niet. Dus 2x verzekerd en totale prijs was verdubbeld.

  Sterke punten
  Bijna nwe auto.

Bezoek Do you Spain

Schrijf een review