Reviews van deze auteur

Prima ervaring met Delpaso, wel rechtstreeks zaken doen!

Review over Delpaso Car Hire

Als je zo de reviews over Delpaso leest, lijkt het daar inderdaad een boevenbende. Maar de rode draad is wel dat het vaak mis gaat als je een auto reserveert via een tussenpersoon.
Wij hebben onlangs 4 weken een auto gehuurd bij Delpaso en dat rechtstreeks met hen geregeld. Dat kan op hun website, maar ook via email. Omdat ik enkele vragen had, onder andere over een voorletter en geen voornaam op mijn creditcard (wat dus geen enkel probleem blijkt te zijn!), heb ik het via de mail gedaan. Alle vragen werden snel en netjes (in het Engels!) beantwoord en daarna volgde een scherpe offerte.
Wel belangrijk: neem altijd het full-pack! Dit houdt, naast een volledige all-risk verzekering ook in: geen borg die op je creditcard wordt ingehouden, snelle afhandeling via de VIP-balie, 2e bestuurder inclusief, reizen naar Gibraltar en Portugal toegestaan en geen gedoe met foto’s of filmpjes van schade aan de auto.
Je krijgt ‘m zo mee en levert ‘m ook zonder verdere controle weer in. Alleen aftanken (heldere policy: full-full) en klaar.
Trouwens, als je naar de prijzen kijkt zie je dat full-pack vaak nog goedkoper is dan andere opties!

Vermeldenswaardig is nog de uitstekende service die wij ondervonden.
Omdat onze terugvlucht naar NL vroeg in de ochtend zou vertrekken hebben we de auto de middag ervoor al ingeleverd en overnacht in het naastgelegen hotel (ook een aanrader trouwens). Probleempje is dan, hoe kom ik op het vliegveld?
De medewerkster bood toen spontaan aan ons (kosteloos) de volgende ochtend om 6.00 uur naar het vliegveld te laten brengen.
Toen wij ons ‘s ochtends op de afsproken tijd aan de poort meldden stond het busje al klaar en werden we meteen weggebracht. Super service!

Kortom: wij zijn zeer tevreden over Delpaso en zullen een volgende keer zeker weer een auto bij hen huren. Het is een prima autoverhuurder maar wel rechtstreeks bij hen boeken!

Sterke punten
Scherpe prijzen
Goede auto
Uitstekende service

Zwakke punten
Geen

reacties: