Reviews van deze auteur

Oplichters

Review over Sixt

Via Easyjet boekte wij een vlucht naar Rome en huurde wij een auto bij Sixt een Alfa Romeo Giulietta of iets vergelijkbaars aan voor € 65,95. Er is op dat moment € 65,95 va onze creditcard afgeschreven.  

Bij aankomst in Rome was deze auto niet beschikbaar en bleek de creditcard niet op naam van de hoofdbestuurder te staan.  

We moesten een nieuwe boeking doen omdat de oude boeking niet correct was. Na een lange discussie aan balie bij Sixt en de na de belofte dat we ons geld van de eerste boeking terug zouden krijgen, hebben we besloten om een nieuwe boeking te doen. Wij moesten op dat moment € 379,93 betalen voor een Jeep Renegade dit bedrag was inclusief € 300,00 borg. Bij deze boeking bleek het niet uit te maken dat de namen van pashouder en hoofdbestuurder niet overeenkwamen, heel vreemd!

Wij hebben de dag van vertrek de auto weer netjes ingeleverd. Die dag is er een medewerker van Sixt een rondje om de auto heen gelopen in ons bijzijn en hij zei dat het oké was. 

De dag na terugkomst hebben wij netjes de € 300,00 borg terug ontvangen, alles afgerond en klaar. Tenminste dat dachten wij, wij ontvingen 2 maanden later een mail met een schaderapport met het verzoek om € 885,55 te betalen voor steenslag en parkeerschades.

Op één van de bijlages in hun mail “Return Checksheet” staan de schades vermeld met bij het kopje Signature mijn naam en een handtekening die niet van mij afkomstig is, ik heb dit formulier nooit in handen gehad en heb dit ook nooit kunnen ondertekenen.

Het geld van de eerst betaalde auto € 65,95 hebben wij geprobeerd terug te vragen maar hier werd geen medewerking aan verleend. En dan 2 maanden later komen ze met een schaderapport aanzetten. Wij voelen ons nu dubbel opgelicht door Sixt.  

Na veel mailwisselingen over en weer houden ze voet bij stuk en blijven ze zeggen dat we moeten betalen.

Wij huren nooit meer een auto bij Sixt, echt schandalig dit.

reacties: