Reviews van deze auteur

Nogmaals: boek rechtstreeks!!!

Review over OK Rent A Car

OK Mobility heeft zelf een app, je kunt rechtstreeks een auto huren en - belangrijk - rechtstreeks bij henzelf een verzekering nemen.

Dus echt geen auto huren via Expedia, Booking.com, Ryanair, DoYouSpain en noem maar op. Als je daar huurt en een verzekering neemt via Allianz, AXA of zo, dan heb je GEEN verzekering met OK Mobility maar met een derde partij. En daar geeft geen enkele verhuurder iets om.

Nogmaals: rechtstreeks bij OK Mobility, Sixt, NizaCars, Firefly, whatever zelf boeken! Gegarandeerd geen gezeik.

Van 1 tot 14 juli 2023 een prachtige Renault Arkana RS hybride gereden. Hij zoefde zo de bergen op. Omdat ik een all-in verzekering had bij OK Mobility zelf (!) was het inleveren zo gebeurd.

Wees slim mensen. Gebruik die vergelijkingssites om aanbiedingen te scoren maar BOEK BIJ DE VERHUURDER ZELF!

Sterke punten
Nieuwe auto's, goede app, alle contracten als pdf in app, vol is vol tankbeleid

Zwakke punten
Geen desk in de luchthaventerminal (shuttlebus).

Altijd rechtsreeks boeken!

Review over OK Rent A Car

Wat hier fout gaat, gezien de vele reacties, is dat mensen boeken via derden als doyouspain, expedia, booking en daar dan een verzekering bij kopen via AXA, Allianz e. d.

Fout!

Gebruik deze sites alleen om prijzen te vergelijken en boek rechtstreeks bij de autoverhuurder zelf!

Als je bij OK Mobility zelf de auto hebt gereserveerd en bij hen zelf een aanvullende verzekering hebt genomen, dan ben je van het gezeik af.

Een verzekering via een derde partij is namelijk niet tussen jou en de autoverhuurder. Het is tussen jou en de derde partij. Dus jij mag de vastgestelde schade betalen via de borg en het terug vervolgens zien te halen bij AXA, Allianz e.d.

Maar heb je de auto bij OK Mobility zelf verzekerd, bij het boeken op hun eigen site, dan snijden ze in eigen vlees als ze rare schades gaan claimen.

Dus nogmaals: boek rehtstreeks bij Nizacar, rechtsreeks bij OK Mobility, rechtstreeks bij Firefly, rechtstreeks bij Sixt, whatever maar NIET via Ryanair, of pricewise, of rentacar, dus nooit via een derde partij een auto huren.

Sterke punten
Moderne auto's

Zwakke punten
Geen balie in terminal.

reacties: