SunnyCars autohuren, review en ervaringen

Ben je van plan Nederland met de auto te verkennen of ben je juist je vakantie naar het buitenland aan het plannen met je gezin, vrienden of familie? Wil je verschillende steden in het buitenland bezoeken? Wil je niet met het vliegtuig ernaartoe, maar gezellig met de auto? Heb je zelf geen auto ter beschikking? Geen nood, voor het huren van de meest comfortabele auto’s ben je bij SunnyCars op het juiste adres. Sunny Cars is een van de grootste autoverhuur bedrijven, gevestigd in 120 landen en op meer dan 8.000 verschillende locaties. Dit bedrijf heeft zijn bestaanszekerheid onder andere te danken aan de duidelijkheid en transparantie welke Sunny Cars in acht neemt bij het sluiten van autoverhuur overeenkomsten en meer. Je komt na het huren van een auto dus niet voor verrassingen te staan. Het bedrijf heeft zelf ook nog een team van autoverhuurexperts klaar staan, die precies weten hoe ze je het best van dienst kunnen staan. De klantenservice is zelf ook nog 24/7 bereikbaar. Verder in dit artikel kom je precies te weten waarom je een auto moet huren bij Sunny Cars, wat de voordelen zijn en waarmee je uiteraard rekening dient te houden bij het huren van een auto.

Sunny Cars Autohuren

Op ruim 8000 locaties in meer dan 120 landen kan je bij SunnyCars terecht voor het zorgenloos huren van een auto. Bij SunnyCars heb je altijd de beste deal omdat zij lokale afspraken hebben met autoverhuurders. Hierdoor weet je 100% zeker dat je geen cent te veel uitgeeft aan die vakantie of zakenreis.

SunnyCars Mogelijkheden

De keuze in auto’s is bij Sunny Car heel erg divers. Of je nu kiest voor een kleine auto of een busje, benzine of diesel, handgeschakeld of automatisch, het kan allemaal. Daarnaast heb je de mogelijkheid om extra opties toe te voegen zoals kinderzitjes in de leeftijd 1 week tot 7 jaar, of een GPS systeem. Ook kan je een flexservice toevoegen. Voor maximaal 7 euro kan je indien nodig de bestelling tot 4 uur van te voren nog annuleren.

SunnyCars Kosten

Het huren van een SunnyCars is extra transparant. Zij communiceren enkel de prijs waar alle benodigde verzekeringen al bij inbegrepen zijn. Zo heb je een ongelimiteerd aantal kilometers, ben je verzekerd tegen diefstal en heb je een WA dekking van ruim 7,5 miljoen. Daarnaast zijn ook andere verzekeringen inbegrepen en krijg je een noodnummer wat je 24/7 kan bereiken.

Alles is mogelijk bij Sunny Cars!Sunny Cars Zoek functie

Het kiezen van een huurauto bij Sunny Cars is heel simpel. Het enige wat je moet doen is surfen naar de startpagina van de site. Op de startpagina zul je een online zoekformulier aantreffen waarin je kunt ingeven in welk land en of plek je de auto wenst op te halen, ophaaldatum- en tijd, inleverdatum- en tijd en dan kun je vervolgens klikken op het tabje zoeken naar huurauto’s. Na hierop geklikt te hebben zul je een uitgebreid overzicht krijgen van alle beschikbare huurauto’s voor de opgegeven periode. In het overzicht zie je auto’s van alle categorien, maar je kunt ook ervoor kiezen om alleen economy, compact, intermediate, fullsize of premium auto’s voorgeschoteld te krijgen. Je krijgt ook van alle type auto’s te zien wat de functionaliteiten zijn, voor hoeveel personen de auto bestemd is en uiteraard wat de geschatte huurprijs is voor de opgegeven periode. Na een keuze gemaakt te hebben kun je dan klikken op het tabje ‘Reserveer’. Na hierop geklikt te hebben, krijg je de mogelijkheid om extra’s te reserveren zoals GPS, Mobiele Wifi en kinderzitjes. Na de extraatjes gekozen te hebben kun je dan ervoor kiezen om te gaan naar de betaalpagina door op het tabje ‘verder naar betaalmethode’ te klikken. 


Je reserveert een categorie

Het is uiteraard goed om te weten, dat je bij Sunny Cars een categorie auto reserveert en niet een merk of een model. De afbeeldingen van auto’s, die te zien zijn in het overzicht, zijn voorbeelden en als je voor een bepaalde huurauto kiest, staat er altijd ‘of soortgelijk’ bij. Sunny Cars, kan de garantie niet bieden, dat je ook daadwerkelijk dezelfde huurauto aangeboden krijgt. Belangrijk is wel, dat je een soortgelijke auto krijgt, dus je hoeft je verder niet druk te maken om de auto welke je zult krijgen. Dit is overigens ook het model welke door meerdere autoverhuurbedrijven gehanteerd wordt.


Weet je al welke categorie auto je nodig hebt?

Deze vraag kun je alleen beantwoorden als je precies weet met hoeveel personen je op vakantie gaat en hoeveel bagage jullie samen meenemen. Sommige personen gaan alleen op reis en weer anderen gaan met een hele groep vrienden of familie. Je zou ook voor jezelf moeten nagaan of jullie merendeels gebruik zullen maken van binnenwegen, snelwegen of wegen door bergachtig gebied. Elke vakantie verschilt, ieder reisgezelschap en elke bestemming vraagt daarom ook om een andere categorie huurauto.


Met hoeveel personen ga je op reis?

Ga je tijdens je vakantie niet al te lange ritjes maken, ga je alleen naar de supermarkt of het strand? Dan is comfort en ruimte wellicht niet zo belangrijk als wanneer je tijdens je vakantie flink wat uurtjes in de huurauto doorbrengt om uitstapjes te maken. Ga dus altijd goed na met hoeveel personen je op reis gaat alvorens een auto te huren. In het uitgebreid overzicht op de site krijg je ook te zien welke categorieën van auto’s bestemd zijn voor twee personen, vier personen of meer personen. De categorie Small is bijvoorbeeld geschikt voor twee personen en een huurauto uit de categorie Economy biedt ruimte voor vier personen.


Hoeveel ruimte heb je nodig in je kofferbak?

Uiteraard is het van belang om ook voor jezelf na te gaan hoeveel ruimte je nodig hebt in je kofferbak. Neem je koffers mee? Hoeveel koffers neem je mee? Zijn enkele vragen die je jezelf kunt stellen. Koffers horen immers in een kofferbak, en niet op de achterbank of in een auto met een soft top. Door je bagage op de bank te laten of in ieder geval zichtbaar voor anderen, dan is de kans groter dat er wordt ingebroken in je huurauto. Dit wilt een ieder zoveel als mogelijk vermijden.


Waar ga je de huurauto voor gebruiken?

Bij het reserveren van de juiste categorie huurauto, is het ook belangrijk om na te denken over wáár je de huurauto precies voor gaat gebruiken. Praktisch en korte ritjes? Dan is een huurauto uit de categorie Small of Economy prima. Ga je veel kilometers afleggen? Dan is comfort wat meer van belang en is een huurauto vanaf categorie Compact aan te raden.


Een auto huren bij Sunny Cars betekent het begin van een zorgeloze vakantie

Bij Sunny Cars wordt alles tot in de puntjes geregeld waardoor je zorgeloos op vakantie kan. Je kunt dus optimaal genieten van je vakantie. De prijs welke betaald moet worden voor de auto is zeer transparant opgebouwd en heeft werkelijk alles inbegrepen. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van die mooie, ongelimiteerde kilometers. Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben, dan kun je gerust 24/7 contact opnemen met de klantenservice van Sunny Cars. De klantenservice medewerkers weten precies hoe ze je moeten bijstaan met al je vragen.

Neem een kijkje bij Sunny CarsArtikelen over SunnyCars

Autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijken

Autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijken

Het vergelijken van autoverhuurbedrijven om uiteindelijk bij het beste bedrijf een auto te huren kan een ware uitdaging worden. Het is uiteraard van belang om te weten waar je rekening mee moet houden bij het in zee gaan met een autoverhuurbedrijf.  Als je van plan bent een auto te huren terwijl je op vakantie bent, is het vergelijken van autoverhuurbedrijven een must. Velen kunnen het verge ... [...]

Auto Huren Frankijk

Auto Huren Frankijk

Veel Nederlanders zijn dol op Frankrijk. Dat is ook niet zo vreemd want het land heeft ons heel veel te bieden. Zo zijn er de Alpen voor de bergliefhebbers, het platteland met wijngaarden voor de Bourgondiërs onder ons, grote steden zoals Parijs en Lyon voor de cultuurliefhebbers en een hele lange kuststrook voor de zon, zee en strandliefhebbers. Frankrijk biedt eigenlijk voor ieder wat wils. ... [...]

5 Tips om te voorkomen dat auto huren een nachtmerrie wordt

5 Tips om te voorkomen dat auto huren een nachtmerrie wordt

Voorkom dat het huren van een auto een nachtmerrie wordt Helaas zijn er online veel spookverhalen te lezen van consumenten die in een vreselijke nachtmerrie verzeilt zijn geraakt. Torenhoge kosten van schade die niet door hen is veroorzaakt, verborgen kosten die achteraf nog even geïncasseerd worden of auto's die niet veilig zijn om te rijden. Sommige verhuurders hebben een verschrikkelijke r ... [...]

Goedkoper een auto huren?

Goedkoper een auto huren?

Soms zijn er situaties waarvoor je een auto wilt huren. Ongeacht het doeleinde of het type auto dat je wilt huren zal je te maken krijgen met verschillende kosten. Toch zijn er een aantal dingen die je kan doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarvoor moet je echter wel weten waar je nou eigenlijk allemaal voor betaald. Wanneer je een auto gaat huren is het dan ook van groot belang om ... [...]

Internationaal auto huren

Internationaal auto huren

Het huren van een auto in het buitenland kan je de vrijheid geven om te gaan waar je maar wilt tijdens je reis, maar het kan ook problemen en onnodige kosten met zich mee brengen als je je niet goed laat informeren. Er zijn veel manieren waarop autoverhuurbedrijven je 'extra's' in rekening kunnen brengen, die je misschien niet wilt of nodig hebt, en het is niet altijd gemakkelijk te begrijpen wat ... [...]

SunnyCars Reviews

  Zeer tevreden

  Voor de derde keer bij Sunnycars geweest en wederom was het zonder verborgen kosten en zonder gezeur. Geen onnodige verzekeringen die worden aangeboden en tot nu toe eigenlijk alleen vriendelijk personeel gehad. Top!

  Sterke punten
  Goede prijs en goede service

  Zwakke punten
  Niet

Bezoek SunnyCars

Schrijf je eigen review