Stuur Autoverhuur; de naam zegt het al, is een autoverhuurbedrijf die verschillende soorten voertuigen verhuurt van personenauto's tot  bedrijfswagens. Moderne personenauto's, verhuiswagens en personenauto's maken allemaal deel uit van het wagenpark. Ook werkt Stuur met een 'low-budget' principe zodat een ieder auto's hier kan huren.

Stuur huren

Je kunt op hun website heel makkelijk een wagen zoeken tussen de verschillende categorieen. Je krijgt een lijst waaruit je kunt kiezen. Ook zie je da een overzicht van de kosten per dag, per week, per weekend en long-weekend. Je kunt dan kiezen voor waneer je het voertuig wilt hebben.

Stuur kosten

Als je eenmaal de auto gekozen hebt kun je verder. Dan zie je ook dat je extra opties erbij kunt nemen. Dit zijn accessoires die het voor de huurder prettiger en/of makkelijker maken. Ze zijn welliswaar kostenverhogend. Je krijgt een duidelijk ooverzicht van het factuur waarna je verder kunt om de betaling te doen. 
Artikelen over Stuur

Stuur Reviews

  1 minuut te laat en je betaalt direct 1 dag extra

  Op de dag van inlevering van de laadwagen (€107 per dag) werd er wegens ijzelvorming code rood afgekondigd door het ANWB. Hierdoor kon ik niet voor 8 uur in de ochtend de laadwagen inleveren. Het was dus overmacht. Ik heb ze ook telefonisch meegedeeld dat ik de wagen niet op tijd kon inleveren. Bij Stuur aangekomen was men niet eens bereid om naar mijn verhaal te luisteren. De houding was heel asociaal (een oude man met bril op). Ik moest dus € 107 extra betalen omdat ik puur door overmacht niet op tijd de wagen kon inleveren..Voor 1,5 dag € 345 betaald. Puur geldklopperij!! Schandalig!! En allerergste is dat dit bedrag gewoon in mindering is gebracht op de door mij eerder betaalde borgsom van € 450. Voor mij nooit meer STUUR OF BETER GEZEGD: iS-DUUR

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Slecht onderhouden vervoermiddelen!!

Bezoek Stuur

Schrijf je eigen review