Niza Cars is een bedrijf van Andalusie die in de jaren 60 begon met een klein kantoor en 15 auto's. Vandaag zijn ze uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ruim 2500 auto's. Het bedrijf in Malaga probeert hun voertuigenpark uit te bouwen zodat de klant altijd een ruime keus heeft. Ze bieden auto's uit 6 verschillende categorieen aan teweten: Economy, bestelwagens, mini, compact, automaat en midzise.

Niza Cars huren

Onder het kopstuk van auto's reserveren kunt u de beschikbare wagens vinden. U krijgt een dagtarief voor de auto maar er wordt direct bij vermeld wat de prijs is als u een all in +extra bestuurder pakket wilt hebben. Zo kaan de klant direct een keus maken.

Niza Cars kosten

Als u een auto naar keus gevonden hebt krijgt u ook een lijst te zien met alle inbegrepen privileges. U kunt daarna ook kiezen voor extra diensten waarvoor er uiteraad apart betaald dient te worden. U kunt vervolgens ervoor kiezen om te betalen bij afhaal of direct online.


Niza Cars Reviews

  Suddenly a different insurance

  Na alles definitie via internet in 2020 betaald betaald te hebben, gaan we in maart 2022 - ivm Corona- op reis.
  Bij afhalen auto worden in het contract verzekeringsvoorwaarden geschrapt en blijkt dat we nog € 147,== dienen te betalen alvorens sleutels te krijgen.
  Ik heb t gevoel dat ik geflest ben. Bij terugkeer loop de zelfde mevrouw snel naar de auto kijkt deze na en binnen No time zonder enig gevaar in de bus en weg naar t vliegveld!!, gauw wegwerken is mijn gevoel!!!!, we hebben de centen alweer binnen.
  Ik ga dit ook bij anwb melden!!!!

  Sterke punten
  Prima auto

  Zwakke punten
  Schimmig gedoe bij verzekeren!!!!!! V d huurauto

  Hoge kosten voor een krasje alsook extra kosten

  Er wordt geen vaststelling gedaan bij aflevevering doch vins me een krasje e n rekent men een hoog vedrag in. Vroegkopij aan van herstelling , nooit gekregen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  20min gewacht op de shuttle en geen verificatie bij het opleveren

  onvriendelijk, bedreigend

  Zelfde ervaring als Jan-Willem Koene. Dreigende taal omdat je nizet de extra verzekering neemt a 18 euro per dag. Hogere eigen risico afboeken dan ten tijde van reserveren. Bang maken, kortom vervelende ervaring. Gewaarschuwd dat we 45 minuten eerder terug moeten zijn voor de controle van de auto. Ben benieuwd wat we gaan tegen komen bij inleveren. Overigens geboekt via vehicle rent.

  Sterke punten
  geen, duurde ook allemaal te lang

  Zwakke punten
  Zonde van de fooi

  Very good experience with niza cars

  The short trip with the shuttle from Malaga airtport was a quick one, less than five minutes!
  The employees who recieved us were all very friendly and were speaking English well.
  The care we received was fairly new, so also no negatives issues at all.

  Sterke punten
  The friendlyness of the employees and the car

  Zwakke punten
  Suggest to add an extra line of instructions on the route how to return the car, like:
  Pass by the general reception area of hired cars, follow sign all directions, and follow direction Malaga / Torremolinos, and find Niza at the first roundabout.

  Onbeschoft, agressief en bedreigend!!

  Niza Cars, Malaga airport.
  De mannelijke medewerker die ons hielp toen we de auto kwamen ophalen was sowieso vrij kortaf. Toen hij wilde gaan uitleggen over hun eigen risicoverzekering heb ik hem netjes gezegd dat ik die al had. Hij wimpelde dat weg door te zeggen dat dat allemaal slechte verzekeringen zijn. Vervolgens begon hij de voordelen van hun eigen twee opties uit te leggen. Toen hij de nadelen van andere verzekeringen wilde uitleggen heb ik hem netjes onderbroken en hem nogmaals gezegd dat ik geen interesse had. Vervolgens werd hij kwaad, begon in het Engels en Spaans te schelden, werd heel intimiderend over alle gevolgen die het zou hebben, stond op, ging ijsberen door het kantoor, ondertussen verder scheldend. Het was zo agressief en bedreigend dat mijn vrouw er bang van werd. De man gooide intussen de autosleutels naar mij toe, deze kwamen op de grond terecht. Ook zei hij dat we de auto maar zelf op moesten gaan zoeken. Vervolgens verliet hij zonder verder iets te zeggen of te doen het kantoortje en ging door de garage lopen, zichtbaar boos. We hebben vervolgens de auto opgezocht, alle schade op het formulier aangegeven, foto's gemaakt en ik heb hem (inmiddels weer terug in het kantoor) netjes gevraagd het formulier te tekenen. Dat heeft hij gedaan. Hierna heb ik hem netjes bedankt en ben weggegaan. De man zei niets. Mijn vrouw en ik waren voelden ons bedreigd, geïntimideerd en zeer onheus behandeld. Het is dat het 's avonds was en we graag naar ons hotel wilden anders

  Sterke punten
  Geen enkele.

  Zwakke punten
  Zie Review.
  Klantonvriendelijk, intimiderend, bedreigend en agressief!!

  afzetters

  bad company selling under force not needed insurance at 250 euro for me

  Sterke punten
  the rest is ok only double in price! for 2 weeks

  Zwakke punten
  they do not listen to you!

Bezoek Niza Cars

Schrijf je eigen review