Reviews van deze auteur

Auto onveilig gekregen.

Review over Centauro

Na aankomst in Lissabon had ik met een leuke auto gehuurd, iets wat ik misschien zelf wilde gaan kopen. de auto reed heerlijk en hadden we geen problemen mee tot het begon te regenen. De ruitenwissers haalde het water niet van de voorruit af, waardoor ik overdag in en in de avond moeilijk tot niks kon zien.
de auto heeft na een paar dagen een storing gekregen. Ik heb toen 3 x gebeld maar er werd niet opgenomen. Ik heb een voicemail achtergelaten met de vraag of ze me terug konden bellen wat niet is gebeurd. 3 dagen later besluit ik nogmaals te bellen en hebben ze me een nieuwe auto gegeven waarvan de banden geen profiel meer hadden. oftewel!! ik voel me nog onveiliger dan dat ik eerst deed!!!

ik heb toen gesproken met Melanie die geen hulp wou geven en me mij we woord niet liet doen, ze bleef door me heen praten waardoor ik mijn reden van boosheid en ontevredenheid niet kon doen. Ik snap dat het af en toe moeilijk is maar ik ben zeker niet de moeilijkste, waardoor ik niet begrijp waarom er geen oplossing werd gegeven over het probleem wat ik nu weer heb met de auto. EEN ONVEILIG GEVOEL TIJDENS HET RIJDEN!!!!

tevens is de auto in een hele andere categorie dan wat ik besteld had waardoor ik nog bozer werd. na het afleggen van 650 heb ik een auto gekregen die dat niet waard is. Ze hebben me letterlijk bestolen.

Hier geen Auto huren tenzij je een einde wilt maken aan het leven.

Sterke punten
hebben ze niet!!

Zwakke punten
alle punten binnen het bedrijf op communicatie en service is waardeloos!!

reacties: