Reviews van deze auteur

Waardeloos en arrogant bedrijf

Review over MyWheels

30 jaar schadevrij, geen schulden of kredieten ergens, vaste baan, eigen huis, nooit met justitie in aanraking geweest, en een arrogant mailtje krijgen dat je geen account kunt aanmaken !! Na wat uitzoekwerk kwam ik erachter : reden: je postcode is een "verhoogd risico". Sinds wanneer rijd een postcode in een auto, en niet meer een persoon?? Nu we weer 1 of 2 keer per week naar werk gaan, had ik een auto nodig voor die enkele keren, net als een aantal van mijn collega`s. Deze ervaring met collega`s gedeeld, ons bedrijf zal huren bij Mywheels afraden bij alle afdelingen. Waardeloos en arrogant bedrijf.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
arrogant
discriminatie op postcode

reacties:

Review: Afgewezen zonder reden of uitleg

Hier ook, 30 jaar schadevrij, vaste baan, geen schulden of ergens een krediet, nooit problemen justitie gehad, na aanmelden een mail met vermelding dat ik een "verhoogd risico" zou zijn. Bij navraag bleek ook dat ik sinds 2 jaar blijkbaar op een verkeerde postcode woon !!
Waardeloos bedrijf, dat ik dan ook sterk afraad bij al mijn collega`s momenteel, die net als ik af en toe een auto nodig hebben om naar kantoor te gaan. Discrimineren op een postcode, in een woord WAARDELOOS