Reviews van deze auteur

Dubbele verzekering betaald

Review over Goldcar

Ik heb voor mijn reis naar Spanje bij boekingsagent DoYouSpain een auto gereserveerd met de meest volledige verzekering (Platinum Excess Waiver, via Zurich). Dat betekent de afkoop van het volledige risico van €1100 tot €0. Ik was op de hoogte dat autoverhuurders bij het ophalen proberen om nog een onnodige verzekering te laten afsluiten.

Toch moest ik bij het ophalen van de auto bij Goldccar in Malaga opnieuw betalen (€377,14) voor vrijwel dezelfde verzekering (onder een andere naam Cobertura Super Relax en Mega Relax Cover). Ik ben erg teleurgesteld dat ik voor veel hogere kosten ben komen te staan. In eerste instantie dacht ik dat het om een borg ging, maar later bij het doorspitten van de papieren die ik daar kreeg bij het ophalen bleek het geen borg te zijn maar een extra verzekering wat niet de bedoeling was. Op dat moment was ik niet in staat om bezwaar te maken omdat het laat was en de Goldcar medewerker moeilijk te verstaan was achter zijn mondmasker.

Goldcar heeft snel gereageerd op mijn klacht van de dubbele verzekering maar zegt niets te kunnen doen en dat ze geheel volgens hun eigen regels hebben gehandeld. De auto die ik mee kreeg, een Seat Ibiza was schoon en vrijwel nieuw, daarover geen klachten.

Sterke punten
Goede, schone en nieuwe auto's. Best snel geholpen.

Zwakke punten
Het aansmeren van een dubbele verzekering tot volledige afkoop van het eigen risico tot nul.

reacties: