Reviews van deze auteur

Goldcar = Chemokar

Review over Goldcar

*******HELLUP/ BRAND*******
Goldcar = Chemokar
(1 lading troep)

Mensen mensen mensen. Auto geboekt voor vandaag bij Goldcar Mallorca 31.05.2019 om 14:00 voor 70 EUR voor een week. Niet duur, maar er waren andere verhuurders nog goedkoper, dus ik had er vertouwen in. Ook omdat ik een maand geleden bij Budget daar ook voor een week gehuurd had voor 85 EUR en dat allemaal werkelijk keurig verlopen is. Daarbij via Rentalcars.com geboekt wat de afgelopen 25+ keer bij mij uitstekend gegaan is. Normaal nooit gezeur via hun.

Uiteindelijk rijdt ik 2,5 uur later met ontzettend, maar dan echt ook werkelijk ontzettend veel gezeur, spanning, boosheid, frustratie, enz. over extra belastingen, kosten, enz. terwijl onze vakantie nu lekker happy zou moeten beginnen.

Extra kosten worden op een onleesbaar kladje geschreven door de vrouwelijke baliemedewerker, niet duidelijk uitgelegd en elke keer zijn de kosten weer wat anders. Omdat borg direct geblokt werd bij aankomst, en de extra kosten daarna pas besproken werden, kon ik niet even via bv. Kayak.ie (kun je wel nog boeken op de dag zelf, vanaf een uur later dan wat het is - kan bij bv. Rentalcars.com vaak niet) een andere huurauto boeken en gedag zeggen tegen deze zeer zeer boze gefrustreerde tegenwerkende vrouw. Ze wilde bv. ook niet een 'reversal authorisation' uitvoeren, dus het direct terugboeken van mijn borg (kon ik dus via kayak.ie een andere auto boeken bij bv. Hertz voor 140 EUR). Daarbij ben je aan de goden overgelaten als je de borg zo maar bij hun laat zitten. Ze kunnen dan makkelijk een willekeurige kapotte auto even op jou verhalen en bv. 500 van jouw borg inhouden voor reparatie kosten. Dat aanvechten via ICS kan, maar dat wordt een wellis nietis spelletje van maanden en trek je bijna altijd aan het kortste eind.

Omdat ik vaker reis en auto's huur ben ik totaal geen leek op dit gebied en ken (dacht ik) alle oplicht spelletjes wel, toch rij ik bij deze Goldcar net weg met 234 EUR te hebben moeten betalen, anders was ik later echt de Sjaak geweest. En dat te weten dat ik misschien nog gezeur krijg als ik hem weer terug breng. Lekker begin van de vakantie zullen we maar zeggen.

Natuurlijk moeten zij genoeg ontvangen voor al hun kosten, maar bied dan auto's aan o.b.v. prijzen die daarop gebaseerd zijn. Ga niet zo sjoemelen.. Begrijp niet dat hier nog geen Europese wetgeving voor is als ik hier lees hoe vaak je belazert wordt door autoverhuurbedrijven - vooral Goldcar zie ik nu - in Europa. Dit gesjoemel is nog erger voor mensen dan dat gesjoemel met uitstoot gassen van Volkswagen lijkt mij. Waarom hier niets aan doen?!

Tja... Zo maar een Sangia'tje extra, maar nooit, maar dan ook echt nooit meer Goldcar. Waar dan ook in Europa.

Geef het door!!! Help als reiziger elkaar daarin !!
Uitbannen deze zaak!!

GOLDCAR = CHEMOKAR

Dan maar 125 EURO a 175 EUR bij wereldwijde verhuurbedrijven als Avis, Budget, Hertz, Avis, Enterprise, Dollar (shuttle dan maar), ed.

Goed, dus.... U bent gewaarschuwd!!!!!!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

reacties: