Reviews van deze auteur

Opgelicht door Firefly

Review over Firefly Car Rental

Wij zijn ook opgelicht door Firefly. De verhalen die op deze website staan komen overeen met ons geval. Wij hadden een auto geboekt in Alicante via de website Billiger-Mietwagen inclusief volledige verzekering voor €29. Bij het ophalen ging alles goed, de dame achter de balie vroeg ons naar de verzekering en wij lieten het document zien dat de auto al volledig verzekerd was. Zij begreep dit, gaf ons de sleutels en zei verder niks over aanvullende kosten of verzekering. Alleen getekend voor conditie van auto en sleutels. Verder geen problemen met de auto gehad tijdens huur. Bij aflevering ook geen opmerkingen en alleen sleutels ingeleverd. Enkele weken later zagen wij tot onze grote verbazing op het afschrift van de creditkaart ineens een extra afschrijving door Firefly van €158!
Na navraag bij Firefly bleek dit in rekening gebracht voor een verzekering en 1 dag extra autohuur! Dit terwijl wij de auto gewoon netjes op tijd ingeleverd hadden. Wij hebben hierop geantwoord dat beide punten onterecht waren maar hier hebben wij tot dusver geen antwoord op gekregen.
Gelukkig hoeven wij na het indienen van een klacht bij onze creditkaartmaatschappij de ene dag extra niet te betalen omdat Firefly hier, uiteraard, geen bewijs voor kan leveren. Als bewijs voor de verzekering stuurden zij een vervalst document dat door mij ondertekend zou zijn. Dit laatste is nog in onderzoek door de creditkaartmaatschappij.
Dit is dus niets anders dan fraude en oplichting door Firefly!

Sterke punten
Auto was redelijk.

Zwakke punten
Oplichting en fraude.
Wachttijd kantoor ter plaatse.
Contact via telefoon of mail.

reacties: