Reviews van deze auteur

Maak onderscheid tussen delpaso en ander agentschap dat bij hen de autohuur onderbrengt

Review over Delpaso Car Hire

Wij hadden in eerste instantie gehuurt bij economic rental cars. Zij huren bij Delpaso de auto onder zeer onvoordelige voorwaarden. Onder andere een borg van 1500 euro. Huur je rechtstreeks bij delpaso dan heb je niets met deze borg te maken. Wij hadden dus een auto gehuurt via economic car rentals, voordelig via internet. Wij konden de auto afhalen bij delpaso. Echter omdat we een dag te laat waren door omstandigheden om de auto af te halen had economic car rentals onze hele reservering gecancled. De mevrouw van delpaso stond mij zeer professioneel te woord en legde uit hoe het zat. Gaf mij het telefoonnummer van economic car rentals om daar contact mee op te nemen, maar wees me ook direct op de borg die zij van mij zullen gaan vragen en de risicos daarvan. Huur je rechtstreeks bij delpaso betaal je geen borg en ben je volledig verzekerd. Welke schade je ook maakt of welke krassen er al op de auto te vinden zijn maakt niet uit bij een volledige verzekering.
Ik heb tweemaal een auto teruggebracht, gehuurt rechtstreeks bij delpaso, en omdat je volledig bent verzekerd wordt er ook niets gecheckt. Alles verloopt prima. Daarnaast had mijn dochter de oortjes en oplader laten liggen in de auto. Een telefoontje was genoeg. Delpaso kwam de verloren voorwerpen zelfs nabrengen naar de luchthaven. Let dus vooral op of je rechtstreeks bij hen huurt of via een tussen agentschap. Dat is wat hen in deze een slechte naam bezorgt op internet!

Sterke punten
Service
Professioneel
Betrouwbaar
Verzekering

Zwakke punten
Werken met tussen agentschappen dat hun uiteindelijk een slechte naam bezorgt!

Maak onderscheid tussen delpaso en ander agentschap dat bij hen de autohuur onderbrengt

Review over Delpaso Car Hire

Wij hadden in eerste instantie gehuurt bij economic rental cars. Zij huren bij Delpaso de aito onder zeer onvoordelige voorwaarden. Onder andere een borg van 1500 euro. Huur je rechtstreeks bij delpaso dan heb je niets met deze borg te maken. Wij hadden dus een auto gehuurt via economic car rentals, voordelig via internet. Wij kinden de auto afhalen bij delpaso. Echter omdat we een dag te laat waren door omstandigheden om de auto af te halen gad eco omuc car rentals onze hele reservering gecancled. De mevroyw van delpaso stond mij zeer professioneel te woord en legde uit hoe het zat. Gaf mij het telefoonnummer van economuc car rentals om daar contact mee oo te nemen, maar wees me ook direct op de borg die zij van mij zullen gaan vragen en de risicos daarvan. Huur je rechtstreeks bij delpaso betaal je geen borg en ben je volledig verzekerd. Welke schade je ook maakt of welke krassen er al op de auto te vinden zijn maakt niet uit bij een volledige verzekering.
Ik heb tweemaal de auto teruggebracht en omdat je volledig bent verzekerd wordt er ook niets gecheckt. Alles verloopt prima. Daarnaast had mijn dochter de oortjes en oplader laten liggen in de auto. Een telefoontje was genoeg. Delpaso kwam de verliren voorwerpen zelfs nabrengen naar de luchthaven. Let dus vooral op of je rechtsyreeks bij hen huurt of via edn tussen agentschap. Dat is wat hen in deze een slechte naam bezorgt op internet!

Sterke punten
Service
Professioneel
Betrouwbaar
Verzekering

Zwakke punten
Werken met tussen agentschappen dat hun uiteindelijk een slechte naam bezorgt!

reacties: