Reviews van deze auteur

Verschrikkelijke service

Review over Goldcar

Wij hadden via auto-europe een auto geregeld bij GoldCar. De dik-in-orde verzekeringen ook via auto-europe. Komen we bij de balie, krijgen we alsnog een preek dat we onverantwoordelijk bezig zijn, dat we geen 159 euro all-risk verzekering afsluiten. "Nu moet je alles zelf betalen, etc..." Terwijl ik bij de balie nog sta, overlegt de medewerker met z'n collega dat het toch wel erg dom is, dat ik dat zo wil...
Vervolgens komen we bij de auto, een redelijk nieuwe overigens, is hij smerig. Tja, dan kun je hem dus ook niet controleren...Afijn, de medewerker daar, zet na veel gezeur, toch op het formulier, dat de auto niet gewassen was bij ophalen, met z'n initialen, poeh poeh..

Afijn, veel websites gelezen, dus we laten al het gezeur van het verhuurbedrijf achter ons en maken een week lang gebruik van een prima auto.

Nog even bij inleveren de tip van een aantal mensen ter harte genomen en de auto volledig afgespoten, zodat hij er als nieuw uitzag. Afspuiten kostte maar 1 euro, dus waar heb je het over..

Nu een week later gezien dat de reservering voor de borg gecanceld is!
Eind goed, al goed!!

Sterke punten
Nieuwe auto

Zwakke punten
Agressieve baliemedewerkers(Maar dat zijn van elke verhuurmaatschappij volgens mij..)
Personeel op de ophaal- en inleverlocatie spreekt amper Engels..

Supersnel geregeld

Review over AutoEurope

Ineens bedachten dat het toch wel handig was om een auto te hebben in Malaga en omgeving. Gebeld met AutoEurope, was even verbaasd dat alles in het Engels was, maar werd uitermate keurig behandeld.
Met een creditcard bij de hand, wordt alles heel snel geregeld, direct alles in je mailbox, spelregels worden kort uitgelegd, Prima!

Sterke punten
Dat de aandachtspunten verteld worden.

Zwakke punten
je belt een 0800 nummer, maar krijgt Engels ondersteuning

reacties: