Reviews van deze auteur

Oplichtersbende

Review over OK Rent A Car

OK Mobility Alicante is allesbehalve OK. Zeer vergelijkbare ervaring met anderen. We huren normaal altijd bij Firefly, nooit een probleem gehad. Helaas nu voor de laagste prijs gegaan.
Geen verzekering genomen ondanks gepush aan de balie. Aftandse Opel gekregen die vol zal met kleine beschadigingen. Reed voor geen meter, nog nooit een garage van binnen gezien.
Bij het inleveren liep de medewerker direct naar het linkervoorwiel waar een kras op zat. Die was duidelijk al heel oud. Maar was niet zijn probleem.
Bij de balie gemeld, daar kreeg ik een grote bek dat ik maar de verzekering had moeten kopen. Kras was duidelijk nieuw volgens haar, ze zal ons 450€ aftrekken van onze deposit.
Naast ons stonden Spaanse klanten te schreeuwen met een soortgelijk probleem.
Dit is dus hun businessmodel; biedt de laagste prijzen aan, probeer een dure verzekering te verkopen en als mensen die niet nemen een beschadigde auto meegeven en dsn bingo…!
Schandalig dat dit soort bedrijfjes nog bestaan. Alicante airport zou ze morgen nog op straat moeten gooien want ze doen het imago van hun regio geen goed

Sterke punten
Laagste prijs (om klanten te trekken)

Zwakke punten
Teveel om op te noemen. De belangrijkste; onbeschoft gedrag, oplichterij, aftandse auto’s

reacties: