Reviews van deze auteur

OK Cars zijn dieven

Review over OK Rent A Car

Wij hebben een auto gehuurd bij OK Cars in Alicante. Bij het terug inleveren van de auto stelden zij vast dat er zogezegd iets ontbrak in de koffer. Zij konden niet duidelijk zeggen wat, maar ze rekenden ons wel 410 euro aan, die zij afgetrokken hebben van onze borg.\\r\\nWij wilden aan de verantwoordelijke aan de balie ons ongenoegen hierover uiten, maar die was te laf om ons te woord te staan.\\r\\nKortom, OK Cars is een bedrijf dat regelrechte diefstallen pleegt ten opzichte van toeristen.\\r\\n\\r\\n

Sterke punten
Schijnbaar lage huurprijzen

Zwakke punten
Geen, het zijn regelrechte bandieten.

OK Cars zijn dieven

Review over OK Rent A Car

Wij hebben een auto gehuurd bij OK Cars in Alicante.
Bij het terug inleveren van de auto stelden zij vast dat er zogezegd iets ontbrak in de koffer. Zij konden niet duidelijk zeggen wat, maar ze rekenden ons wel 410 euro aan, die zij afgetrokken hebben van onze borg.
Wij wilden aan de verantwoordelijke aan de balie ons ongenoegen hierover uite,
N, maar due was te laf om ons te woord te staan.
Kortom, OK Cars is een bedrijf dat regelrechte diefstallen pleegt ten opzichte van toeristen.

Sterke punten
Schijnbaar lage huurprijzen

Zwakke punten
Geen, het zijn regelrechte bandieten.

reacties:

Review: Tuig van de richel

Ik heb een even negatieve ervaring met OK Cars in Alicante. Zij nemen zonder enige reden 400 euro af van de borg. Het zijn werkelijk rasechte dieven. Onbegrijpelijk dat zij mogen blijven stelen van de toeristen in de luchthavens in Spanje .

Review: Perfect geholpen zeer nette en mooie auto

Beste René,
Het is best mogelijk dat jij een goede ervaring hebt bij OK Cars.
Ik kan je echter verzekeren dat het pure oplichters zijn.
Wij hebben een auto gehuurd in Alicante, en bij het inleveren van de auto stelden zij vast dat er iets ontbrak in de kofferruimte van de auto.
Het is ons nog altijd niet duidelijk wat. Wij hebben de koffer absoluut niet gebruikt tijdens onze huurperiode. Het is dus absoluut uitgesloten dat dit stuk zou verdwenen zijn tijdens onze huurperiode. Binnen de 10 minuten was er 410 euro afgetrokken van onze waarborg.
Pure oplichterij.
Luc