Reviews van deze auteur

Boek hier geen auto

Review over Goldcar

Aankomende op vliegveld Alicante rond 23.00 blijkt dat je de reeds betaalde auto niet meekrijgt! Niet omdat je gesignaleerd staat bij Interpol, of een beruchte schaderijder bent of niet betaald hebt. Nee. Als je niet je volledige geboortenamen invult met hoofdletters op de huurovereenkomst maar dit met je initialen doet, dan gaan de autosleutels niet mee. Ondanks het overleggen van je rijbewijs, creditcard en paspoort.
Daar sta je dan. na 23.00 betaal je ook nog een extra tarief. Afijn je wil zsm naar je vakantieadres dus je boekt nogmaals (op de geneste manier) aan de balie van het vliegveld nogmaals een auto bij Goldcar Je betaald voor de 2e keer en krijgt een bevestiging. Weer gaat het fout!!! De medewerker geeft aan dat een bevestiging van de betaling niet de definitieve reservering is. WTF!!! 2 x betaald en geen auto.
Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat deze manier van oplichting een verdienmodel is voor Goldcar. Naast mij staat gedurende deze film een Duits echtpaar die ook dubbel moet betalen...........
Tja zo kun je je geld ook verdienen. I

Sterke punten
Oplichten en geld harken

Zwakke punten
Rest

reacties: