Reviews van deze auteur

SVP, BOEK NIET BIJ DOYOUSPAIN

Review over Do you Spain

We zijn er toch met open ogen ingelopen. Mooie reviews blijken grotendeels nep. Ga je echt kijken, dan wordt dit bedrijf overal slecht beoordeeld. DOE HET NIET. HUUR NIET BIJ DIT BEDRIJF!

We hebben een auto geboekt, direct betaald met credit card, direct voucher ontvangen. 2 dagen later komen de eerste emails: er is nog niet betaald. U heeft nog 1 dag om te betalen en uw reservering te bevestigen. Klik je op die link, dan moeten we het huurbedrag nogmaals betalen. Niet gedaan natuurlijk.

Nu proberen we in contact te komen met DoYouSpain. Dat is gewoon onmogelijk. Elke keer dat je belt wordt je 15 minuten in de wacht gezet en daarna de verbinding verbroken. Nu 3 keer gebeld zonder resultaat.
Op de website is ook geen enkel contact mogelijkheid te vinden. Alleen maar vraag en antwoord. Zelfs niet een contactformulier.

Nu maar aan het bellen met het verhuurbedrijf zelf. Zij kunnen ons niet helpen. Verwijzen ons naar een ander telefoonnummer van Do You Spain.com in UK: 00442045787284, maar ook dit nummer werkt niet.
Ergens op internet nu een emailadres gevonden: [email protected]. We hebben nu een mail gestuurd maar zijn er bang voor dat hier niet op gereageerd zal worden...

Kortom ten einde raad. Komen we volgende week in Ibiza aan en staat er een auto klaar of begint onze minivakantie zonder huurauto en moeten we elders alsnog een auto huren? We weten het niet.

Maar 1 advies: HUUR NIET VIA DOYOUSPAIN.COM

Sterke punten
Een zeer verleidelijke website, met lage prijzen, waar we met open ogen zijn ingelopen

Zwakke punten
Je betaald bij boeking, maar moet vervolgens nog een keer betalen anders vervalt de boeking. Er is geen enkele mogelijkheid om contact op te nemen. Telefoon nemen ze niet op, contactformulier op de website is er niet etc. etc.

reacties: