TUI Cars autoverhuur, lees de ervaringen en opties

Wist je dat je bij Tui niet alleen terecht bent voor het boeken van vliegtickets, maar ook voor het huren van auto’s? Tui Cars is speciaal in het leven geroepen om je van de beste huurauto’s te voorzien. Dit bedrijf biedt namelijk wereldwijd goedkope huurauto´s aan. Op meer dan 4.000 vestigingen en in meer dan 80 landen kun je terecht bij Tui Cars voor het huren van de goedkoopste auto’s. Je kunt bij Tui Cars met zekerheid rekenen op de beste kwaliteit en meest voordelige huurprijzen. 

Dit autoverhuurbedrijf behoort ook nog tot een van de bedrijven, waar bijna alle huurauto’s op de luchthaven afgehaald dienen te worden. Een shuttle service naar de ophaallocatie is dus helemaal niet nodig. Je kunt direct en zonder zorgen een aanvang maken met je lang geplande tripje. Bij TuiCars heb je een ruime keuze aan huurauto’s uit alle categorieën van small tot minivan. Deze auto’s kun je heel gemakkelijk van huis uit online reserveren voor bijv. Rodos of Korfoe en deze direct bij aankomst in het land bij de TUI partner ter plaatse ophalen.

TUI Cars Autohuren

Een goedkope huurauto staat voor jou op over 4.000 vestigingen in meer dan 80 landen klaar. Bij TUI Cars zijn er kwaliteit auto’s met voordelige prijzen. Zij zijn ook de autoverhuur bemiddelaar bij wie bijna alle huurauto’s op de luchthaven gevestigd zijn. Een pendeldienst naar de ophaallocatie is niet nodig.

TUI Cars Mogelijkheden

Bij TUI Cars is de keus groot en ruim. Je hebt dus een ruime keus aan goedkope huurauto’s uit alle categorieën van klein tot minivan. Huur je een auto bij TUI Cars dan is een hotelaflevering op vele plaatsen mogelijk en vaak ook kosteloos. Wil je je huurauto overboeken of annuleren, dan heb je de mogelijkheid deze tot 24 uur voor de huuraanvang gratis te annuleren of over te boeken.

TUI Cars Kosten

Het huren van een auto bij TUI Cars is heel transparant. Bij TUI Cars zijn de prijzen overzichtelijk en transparant aangegeven tijdens het reserveren en de huurvoorwaarden zijn beknopt uitgedrukt. Daarnaast heb je een CDW-verzekering inclusief vergoeding van eigen risico, diefstalbeveiliging van auto, een ongelimiteerd aantal kilometers, een WA- verzekering en veel meer.


Hoe weet ik welke auto’s Tui Cars ter beschikking heeft?

Om een overzicht te krijgen van alle beschikbare huurauto’s dien je als eerst te gaan naar de startpagina van de site. Op de startpagina van TuiCars zal je een online zoekformulier aantreffen waarin je de ophaallocatie kan aangeven, of je de auto eventueel op een andere locatie wenst in te leveren, ophaaldatum- en tijd alsook de inleverdatum- en tijd. Als laatst dien je de leeftijd van de bestuurder in te geven en dan kun je klikken op het tabje ‘zoek huurauto’s’. 

Na op het tabje ‘zoek huurauto’s’ geklikt te hebben, krijg je een uitgebreid overzicht te zien van de beschikbare auto’s op basis van jouw ingegeven voorkeur. In het overzicht krijg je de beschikbare auto’s te zien, althans het model, de gebruiksvoorwaarden waarmee je rekening dient te houden, de specificaties van elke auto en de prijs welke betaald moet worden voor de auto. Ben je geïnteresseerd geraakt in een auto, dan kun je klikken op het tabje ‘nu reserveren’. Je komt dan op een nieuwe pagina terecht waarin staat aangegeven wat inbegrepen is in de prijs en welke accessoires je erbij kan nemen bij het huren van de auto. Je kunt op deze pagina ook je persoonsgegevens, betaalmethoden en gegevens van de bestuurder invullen. Na de reservering bevestigd te hebben ben je klaar voor je eerstvolgende zorgeloze tripje met de auto. 

Het huren van een auto bij Tui Cars brengt als voordeel met zich mee, dat in het bedrag een verzekering wordt meegenomen met een uitgebreide dekking, je kunt je reservering gratis annuleren of overmaken, je kunt gebruik maken van de tankregeling vol/ vol en een extra bestuurder mag vaak genoeg gratis toegevoegd worden. 


Wat is de minimum leeftijd om een auto te huren bij Tui Cars?

Om een auto te kunnen huren is de minimumleeftijd 21 jaar en je dient minimaal 12 maanden in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. In bepaalde gevallen kunnen er wel toeslagen in rekening gebracht worden voor bestuurders tussen 21 en 25 jaar. 


Zijn er addertjes onder het gras?

Veel personen vragen zich af of er geen addertjes onder het gratis zitten. De vraag die dan ook vaak gesteld wordt, is of er geen extra kosten in rekening worden gebracht. Gelukkig is dat bij Tui Cars niet het geval. Alle prijzen worden in de all- in huursom meegenomen. Alleen aanvullende diensten zoals bijv. Personen Inzittendenverzekering (PAI), kinderzitjes, toeslagen voor jonge bestuurders of de one-way autohuur worden normaal gesproken ter plaatse in rekening gebracht en moeten in de desbetreffende munteenheid aan de lokale verhuurder worden betaald.


Wat is inbegrepen in de huurprijs?

Uiteraard zal je benieuwd zijn naar wat er allemaal inbegrepen is in de huurprijs. In de huurprijs zijn de volgende zaken zeker meegenomen: 

 • CDW-verzekering: is in alle landen (behalve Cuba) met vergoeding van het eigen risico in de huurprijs inbegrepen. Glas-banden-bodem-dakschades zijn ook gedekt (behalve bij grof nalatig handelen of het rijden onder invloed van verslavende of stimulerende middelen).
 • Diefstalverzekering: is inbegrepen in de huurprijs en dekt de schade bij diefstal van de huurauto. (Persoonlijke) voorwerpen in de auto zoals bijv. navigatiesysteem of laptop zijn niet verzekerd.
 • WA-verzekering: is in de prijs inbegrepen (behalve Cuba) en dekt letselschade, materiële schade en vermogensschade aan derden. Omdat de nationale kosten voor de dekking verschillen, bevat de huurprijs in sommige landen een aanvullende WA-verzekering. Deze wordt van toepassing als de met de verhuurbedrijven afgesloten WA-verzekering ontoereikend is. De gedetailleerde kosten voor de dekking staan in de huurvoorwaarden van de desbetreffende verhuurder vermeld.
 • Ongelimiteerde kilometers (behalve in Israël bij een huurperiode van 1-2 dagen, Oostenrijk categorie P, Australië/RedSpot categorie G en Australië/Europcar categorie H+K; in Duitsland kan je ook voor 300km/dag kiezen)
 • Luchthaventoeslag (behalve Israël, Cuba, Cyprus)
 • Lokale belastingen


Biedt TuiCars ook een one way service aan?

Er zijn genoeg personen, die graag een auto willen huren en die van land A naar land B willen en van daaruit met het vliegtuig of de trein terug willen. Hoe raken deze huurders de huurauto kwijt dan? Bij Tui Cars kunnen huurders gelukkig gebruik maken van de exclusieve one way service. Bij veel vakantiebestemmingen is het namelijk mogelijk de huurauto bij een andere vestiging in te leveren.


Wat betekent de geld- terug garantie?

In uitzonderlijke gevallen, kan het weleens voorkomen, dat bij het ophalen van de huurauto iets niet overeenkomt met de service zoals beschreven op de voucher. In dit soort gevallen dien je binnen 24 uur contact op te nemen met de verhuur vestiging ter plaatse. De vestiging zal alles in het werk stellen om het probleem binnen 24 uur op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan kun je de autohuur annuleren. In dit soort gevallen wordt de gehele huurprijs vergoed. Genoeg reden dus om vandaag nog een auto te huren voor je eerstvolgende vakantie bij Tui Cars.

Neem een kijkje bij TuiCars


Artikelen over TUI Cars

Het huren van een auto bij jouw in de buurt

Het huren van een auto bij jouw in de buurt

Een ieder heeft weleens behoefte aan een auto. Het kan zijn, dat je auto je in de steek heeft gelaten en je vanwege de verre afstanden welke je dagelijks moet afleggen afhankelijk van een auto of je wilt alleen, met je gezin, vrienden of familie een stedentrip maken, maar je eigen auto is niet in staat om verre afstanden af te leggen, dan kun je in alle gevallen simpel een prachtige auto huren ... [...]

Ook zonder stress een auto huren?

Ook zonder stress een auto huren?

Het huren van een auto kan een berg stress met zich mee brengen. Zeker wanneer je niet voorbereid bent, kan je tegen de meest onverwachte hekelpunten aan lopen. Gelukkig kan je een aantal dingen doen om het jezelf gemakkelijker te maken. Voorbereiding Een goede voorbereiding is echt de helft van het zware werk. Doe je huiswerk, lees je in en vergelijk verschillende verhuurders met elkaar ... [...]

Autohuren voor een vakantie?

Autohuren voor een vakantie?

De meeste reizigers, vooral degenen die graag als een ‘local’ reizen, geven er de voorkeur aan om het openbaar vervoer te gebruiken wanneer ze van de ene plaats naar de andere gaan. Het is goedkoop, meestal betrouwbaar en een gemakkelijke manier om van de ene plek naar de andere te gaan. Het huren van een auto op vakantie kan echter heel logisch zijn, en wie houdt er tenslotte niet van een ... [...]

TUI Cars Reviews

  Scammers in Cuba

  TUI werkt in Cuba samen met VIA rent a car en die voeren meerdere soorten scams uit om geld van toeristen te stelen. Vooral met reparaties. Bijv iemand de band laten leegprikken en dan jou naar een garage begeleiden waardoor je denkt dat ze behulpzaam zijn. Wordt aan je verteld dat je nu voor de band betaalt om het later terug te krijgen, maar bij het inleveren vertellen ze dat ze die garage niet kennen en als je contactgegevens geeft, willen ze niet bellen.

  Zwakke punten
  Door samen te werken met VIA rent a car, ondersteunt TUI gescammed worden van zijn eigen klanten.

  Onvriendelijk

  Een auto voor 1 dag gehuurd. Er was geen volk in het kantoor, toch ging de man niet mee naar de auto om voor te stellen. Geen uitleg gegeven over de verzekering, de auto enz.. toen we hem ophaalden ook geen uitleg, enkel hier is de sleutel..;( Heel onvriendelijk op dat bureau, Gran Canaria, playa del Ingles

  Sterke punten
  Auto was ok

  Zwakke punten
  Heel onvriendelijk en geven bijna geen uitleg, heel ongenteresseert !

Bezoek TUI Cars

Schrijf je eigen review