Driessen Autogroep

Bij Driessen Autogroep staat jouw veiligheid, comfort en tevredenheid voorop. Je bent dus verzekerd van een probleemloze en zorgeloze reis. Dit bedrijf maakt gebruik van een “all inclusive” systeem; dat wilt zeggen dat je gegarandeerd de beste service en goede kwaliteit zal ontvangen. 

Driessen Autogroep Autohuren

Driessen is jouw dealer in Eindhoven en omstreken. Al meer dan 50 jaar is Driessen Autogroep een begrip in meer dan 15 vestigingen in Eindhoven, Valkenswaard en Helmond. Zij bieden een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen en ze kunnen je optimaal van dienst zijn en de service bieden die je van een autoverhuurder verwacht. 

Driessen Autogroep Mogelijkheden

Er is een beschikking over een groot wagenpark met diverse topmerken. Je kunt bij Driessen Autoverhuur gemakkelijk en snel online een auto, verhuiswagen, bestelbus of busje huren. Bij het huren van een auto kun je ook accessoires erbij huren zoals sneeuwkettingen, skibox, navigatiesysteem etc. Indien jij jouw huurauto wilt annuleren dien je dat minimaal 24 uur vooraf door te geven. 

Driessen Autogroep Kosten

Het huren van een auto bij Driessen is extra transparant. De prijzen met alle benodigde verzekeringen worden vooraf met jouw besproken. De huurauto’s van Driessen zijn WA-verzekerd. Binnen deze verzekering is alle schade gedekt. Indien er schade aan de huurauto is ontstaan zoals lakschade, dient dit zo spoedig mogelijk gemeld te worden via de noodnummers.


Driessen Autogroep Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Driessen Autogroep.

Bezoek Driessen Autogroep

Schrijf je eigen review