Wanneer je een auto wilt huren en op de centen wilt letten, dan ben je bij Budget aan het juiste adres. Het verhuurbedrijf richt zich op de budget minded klanten, zonder afbreuk te willen doen aan de kwaliteit of het geleverde product. Door deze aanpak en haast 60 jaar aan ervaring heeft het bedrijf zich weten te vestigen als de nummer drie op de wereld markt. Hun credo is dan ook terecht; “Budget, daar kunt u op rekenen!”

Budget Autohuren

Budget houdt rekening met alle klanten. Daarom hebben zij een zeer uitgebreide vloot tegen de goedkoopste prijzen. Of het nu gaat om een kleine personenauto, een minibusje of een luxe wagen, het zit allemaal in de vloot van Budget. Ook is er een zakelijk shortlease programma.

Budget Kosten

Budget heeft regelmatig acties, zoals 25% korting, of korting op een huurauto voor naar het buitenland. Alle wagens komen met een minimale verzekering, maar dit kan worden uitgebreid. Ook zijn er mogelijkheden tot opties zoals GPS en kinderzitjes. Dit maakt het eindbedrag wellicht iets hoger, maar u zult zien dat het nog altijd binnen het budget past.


Budget Reviews

Bezoek Budget

Schrijf je eigen review