Reviews van deze auteur

Zonder opgaaf van reden niet terug betalen van de volledige borg.

Review over Goldcar

MENSEN OPLETTEN ALSJEBLIEFT WANT HET ZIJN BOEVEN BIJ GOLDCAR !!
Wij hebben in Barcelona €386,00 betaald voor het huren van tien dagen voor van een auto. Dit hebben wij in Nederland op internet bij GC geboekt. Twee dagen later hebben wij de auto op het vliegveld van Barcelona opgehaald en moesten €335,00 borg betalen wat wij dan bij het inleveren van de auto terug zouden krijgen. Wij hebben de auto tien dagen later met een volle tank en zonder schade weer teruggebracht en kregen zonder opgaaf van reden maar €146 terug. Bij navraag zeiden ze dat ik maar contact op moest nemen met het kantoor in Madrid. Ik heb een paar keer gebeld en na een half uur in de wacht gezeten te hebben werd halverwege mijn verhaal de verbinding verbroken. Om woest van te worden. Ik heb tientallen emails geschreven maar er wordt gewoon niet op geantwoord. Ik heb ook nog met GoldCar op Schiphol gebeld en ik werd daar vrij onbeschoft behandeld. Kwam er op neer dat dit in Spanje gebeurt is en dan kunnen ze niets voor mij betekenen. Kortom, ik ben ben voor €190,00 opgelicht en ik kan dit nergens verhalen.
HET ZIJN OPLICHTERS BIJ GOLDCAR, HUUR DUS DAAR GEEN AUTO.

Sterke punten
Die heb ik niet gevonden.

Zwakke punten
De auto die wij kregen was van binnen niet schoongemaakt en met veel gebruikers schade.

reacties:

Review: Goldcar: OPLICHTERS

Ik ben zelf ook voor €200,00 opgelicht door Goldcar en ik begrijp niet dat dit bedrijf ongestraft door kan gaan met deze oplichtingspraktijken.

Review: oplichters

Wat ik niet begrijp is dat Goldcar gewoon door kan gaan met deze oplichters praktijken. Ik ben zelf namelijk ook opgelicht voor twee honderd euro. Het is natuurlijk heel moeilijk om aangifte te doen bij een bedrijf in Spanje. En wat er in Barcelona gebeurt moet Goldcar Nederland toch ook weten. Ik heb één keer met Goldcar op Schiphol hierover gebeld ze zeiden dat zij niks met Spanje te maken hadden en dat ik daar mn verhaal maar moest doen en ik werd eigenlijk enorm onbeschoft behandeld. Het enige wat we kunnen doen is mensen hiervoor waarschuwen op deze site of op Facebook. Het is gewoon diefstal wat dat bedrijf doet. DUS NOOIT HUREN BIJ GOLDCAR !!

Review: Belazerd door Goldcar

Het zijn boeven Bij Goldcar. Mij is precies hetzelfde gebeurt. Ik heb gemaild, gebeld en weet ik wat allemaal, maar het helpt je niets. Ik heb ook nog met Goldcar Nederland gebeld en gemaild, maar daar wordt je net zo onbeschoft behandeld als in Spanje. Ik begrijp niet dat ze hier mee wegkomen en dat er niets aan gedaan wordt. Waarschijnlijk zijn de eigenaren van dit bedrijf van hetzelfde slag.

Review: Slecht ervaring

Dat valt dan nog mee. De Spaanse taal is niet mijn sterkste kant en ze hebben mij die extra verzekering ook aangesmeerd en dat zag ik pas toen ik afgerekend had aan het eind van mn verblijf. Het zijn gewoon een stelletje oplichters bij GoldCar. Gewoon nooit meer een auto bij dit bedrijf huren.

Review: Oplichters

Ik heb precies hetzelfde gehad met een extra verzekering. Het zijn boeven van de bovenste plank bij GoldCar. Ik begrijp niet dat ze deze praktijken ongestraft voort kunnen blijven zetten. Zegt het voort zodat niemand meer een auto bij GoldCar huurt.