Reviews van deze auteur

oplichters

Review over Goldcar

Let op allemaal, goldencard zijn de grootste oplichters ever. Huur vaker wel een auto maar dit heb ik dus nog nooit meegemaakt.\\r\\nTot 2 x toe moest ik de auto omwisselen om doordat die slecht onderhouden, dan breng je hem hetzelfde moment terug, worden er vervolgens extra kosten in rekening gebracht, terwijl telefonische gezegd is dat het geen probleem is en dat er geen extra kosten in rekening gebracht zou worden.\\r\\nAl met al slechtste ervaring ooit.\\r\\nOplichters en dieven.

Sterke punten
Die zijn er niet

Zwakke punten
Lager dan een 0 verdienen ze

ellende

Review over Goldcar

Huur nooit een bij deze dieven, heb 2 x de auto moeten verwissen wegens slecht onderhoud door de huurbedrijf zelf en dan geven ze de klant de schuld, bij beide keren zijn er kosten in rekening gebracht voor schade die niet door ons zijn aangebracht.
Bij het bellen van de klantenservice krijg je te horen dat het geen probleem is en dat je hem makkelijk kan omwisselen zonder extra kosten en dat je de signalen op de auto maar moet negeren.
Dit zijn gewoon echt grootse oplichters, je kan beter wat meer betalen bij een ander huurbedrijf dan opgelicht worden en constant terug moeten komen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Klantvriendelijkheid 0
Tijdverspilling.
Niet onderhouden auto's,
Leugenaars
Oplichters
Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt

reacties: