Reviews van deze auteur

Altijd trouwe Sixt klant geweest, vanaf nu helaas nooit meer...

Review over Sixt

In 2018 ben ik tegen een paaltje gebotst (heel stom, ik weet het!) met een huurauto van Sixt (Schiphol). Er zat een deukje in de auto. Gelukkig werd dit goed opgepak vanuit Sixt en alles werd opgelost.

In de tussentijd heb ik bij Sixt Amsterdam Centraal een auto gehuurd, ook dat beviel goed.

In augutsus 2020 heb ik weer een auto gehuurd bij Sixt Nassaukade twv 151 EUR. Aankomend bij de counter werd er mij verteld dat ik de auto helaas niet mee kon krijgen. Waarom? Omdat ik blijkbaar op een 'blacklist' sta van Sixt. Hier is nooit communicatie over geweest, maar de reden is dat ik schade heb gereden in 2018. Ik vroeg aan de manager van Sixt Nassaukade waarom het dan mogelijk is dat ik in de tussentijd wel een auto heb kunnen huren? ''daar heb je dan geluk mee gehad'' was het antwoord.

Ergens begrijp ik het als autoverhuur bedrijf. Je wilt niet dat er nog iets met je auto gebeurt (al was het maar een deukje). Maar het ergste is dat Sixt Amsterdam Nassaukade mij de 151 EUR die ik al had betaald NIET kon teruggeven. Dit moest ik zelf via Sixt Duitsland regelen. Na vijf e-mails te hebben verstuurd, heb ik nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Ook telefonisch krijg ik ze niet te pakken.

Ik ben hier erg van geschrokken. Altijd een trouwe klant geweest en nu heeft Sixt mijn 151 EUR en sta ik op een blacklist voor wat er in 2018 is gebeurt.

Ik blijf bellen, hoop dat het gaat lukken. Helaas is mijn advies om GEEN auto te huren via Sixt.

Sterke punten
Prijs/kwaliteit van de auto's
Personeel op Amsterdam Schiphol

Zwakke punten
Sixt heeft 151 euro van mij en ik heb dit nog niet teruggekrege (geen reactie op e-mails, onmogeljik telefonisch contact te krijgen)

Slechte communicatie (ik sta blijkbaar op een blacklist, hier is nooit wat over gecommuniceerd).

Service: Geen empathie vanuit Amserdam Nassaukade

reacties: