Reviews van deze auteur

willens en wetens genaaid

Review over AutoEurope

Ik heb voor een week een auto geboekt bij autohuren.nl met mij als hoofdbestuurder, betaald aan Auto Europe. Aangezien ik geen creditcard heb heeft mijn man betaald. Bij aankomst op de luchthaven bleek dat ik 2 fouten had gemaakt:
1. Ik had mijn roepnaam ingevuld
2. De creditcardhouder was niet de hoofdbestuurder
Aangezien de creditkaarthouder erbij was, dachten we dit te kunnen herstellen en hebben autohuren.nl gebeld. Het veranderen kon niet en we moesten gewoon een andere auto huren: de €247,49 die we al betaald hadden zijn we gewoon kwijt!!
In Nederland terug uiteraard opnieuw contact gezocht, dan wordt je verbonden met een persoon in München die Engels spreekt, die taal moet je ook maar zo goed spreken dat je het probleem uit kunt leggen!!
NB 1 Er staat dat je veilig en eenvoudig kunt reserveren. Veilig en eenvoudig houdt wat mij betreft in dat er pop-ups verschijnen bij het invullen van je naam (let op: gebruik je naam zoals die vermeld staat in je paspoort) èn bij de naam van de eerste bestuurder (let op: deze persoon moet dezelfde zijn als de creditcardhouder)
NB 2 Op de betalingsgarantie van creditcard kan je niet terugvallen, het is VISA niet gelukt om ze juridisch aan te pakken.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
onwelwillend om mee te denken om een probleem op te lossen

reacties: