Reviews van deze auteur

Nooit meer Rentalcars

Review over RentalCars

Bij het ophalen van de auto op het vliegveld in Dublin bleek de gereserveerde auto niet aanwezig en we kregen een upgrade waar we 228 euro (!!!) moesten bijbetalen. De auto op 17 december ingeleverd en 73,85 euro retour ontvangen omdat wij deze eerder hebben ingeleverd. Bij thuiskomst op 23 december gereclameerd over de niet aanwezig auto en de kosten van de update n na lang wachten een reactie waarbij is toegezegd dat we 56 euro en 60 euro retour zouden ontvangen. Slechts 56 euro retour ontvangen en na wederom lang wachten op een reactie (minstens 2 weken) een bericht dat we op 17 december al 73,85 hadden ontvangen. Helaas is het niet mogelijk om mij uit te leggen waarom ik op 17 december geld ontvang terwijl ik pas op 23 december een klacht in heb gediend.

Sterke punten
Niet te vinden

Zwakke punten
Gereserveerde auto niet aanwezig waardoor extra kosten voor de huurder (lijkt met niet het probleem voor de huurder van de auto)
Slechte afhandeling van de klachten door weken te wachten met een reactie (of te grote drukte met ontevreden klanten?)
Toezeggingen die gedaan worden, worden niet nagekomen.
Klacht ingediend op 23 december en hiervoor zgn op 17 december al een bedrag gerestitueerd te hebben gekregen (wie betaald zomaar geld terug aan een huurder?)

reacties: