Reviews van deze auteur

Verzekering zonder toestemming

Review over Goldcar

Goldcar wilde mij een allrisk verzekering laten afsluiten terwijl ik bij DoyouItaly een uitgebreide verzekering had afgesloten. Doyouitaly zouden grote oplichters zijn en ik moest echt hun verzekering a 400 euro erbij nemen. Geweigerd. Mevrouw werd zeer geirriteerd en gehaast. Ik moest mijn creditcard geven tbv de borg, tekenen (zwart vlak op een kastje) en kreeg een folder met autosleutel in de hand gedrukt en werd naar buiten gebonjourd. Zeer bizar. Terplekke zelf inspectie van de auto gedaan en alle schade (all over de auto) op de foto gezet.
De dag erna zag ik in de Visa app dat ze de borg van 300 euro vastgehouden hadden (helemaal goed) maar ook 167,- hadden afgeschreven, wat ik niet kon plaatsen. Hun foldertje erbij gepakt en daar zat een factuur in gestopt. Op die factuur stond een of andere verzekering waar we niet eens over gesproken hadden, die ze zonder toestemming had afgesloten. Hiervoor was mijn handtekening tbv de borg gecopy paste in een contract! Direct gemaild naar Goldcar en doyouitaly maar tot op heden (2 weken later) geen reactie. Ook telefonisch en via instagram onbereikbaar.
Ondertussen online gezien dat Goldcar je op alle mogelijke manieren oplicht, valse schades, zogenaamd lege tank, autoreinigen etc. Daarom de auto zelf naar de wasserette (bon en foto's), volle tank (bon en foto's) en bij inleveren ('s nachts met de sleutel in de drop box) letterlijk 5 filmpjes en 30 foto's van de staat waarin ik de auto heb achtergelaten gemaakt zodat ze me niet nog verder een poot konden uittrekken. De borg ondertussen terug ontvangen en nu middels Visa de betaling van de verzekering proberen te annuleren daar ik hier nooit toestemming voor heb gegeven en niet voor heb getekend. Wat een oplichters. Maffia ten top!

Sterke punten
Oplichting
Frauderen
Negeren

Zwakke punten
Onbetrouwbare oplichters, manipulerende verkooptechnieken en onbeschoft personeel wanneer het hun niet lukt je klem te zetten. Dat iemand zo zijn brood wil verdienen. Gatverdamme!

reacties: