Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar

In de lente van 2019 auto gehuurd van SIXT Portugal. Bij ophalen auto een 15-daags abonnement afgesloten en betaald voor het gebruik van de tolwegen in de Algarve. Bij 1,5 jaar later stuurt SIXT een mail, dat zij nog een bedrag via mijn creditcard zullen innen voor het gebruik van één van die tolwegen ergens in het midden van de abonnementsperiode. Dat zij dat pas 1,5 jaar later doen zou te maken hebben met een fout in "het systeem". Op mijn eerste mail dat hier sprake moet zijn van een misverstand wordt niet gereageerd. Ook op mijn tweede mail, nu direct aan de Controller van SIXT PT met kopie aan hun klantenservice, wordt evenmin niet gereageerd. Dit maakt SIXT in mijn ogen een zeer onbetrouwbare maatschappij.

Sterke punten
Ik zou het niet weten.

Zwakke punten
Onbetrouwbaar bedrijf.

Bezoek Sixt Reviews over Sixt

1 reactie

Ik heb een auto gehuurd van Sixt op Palermo voor 14 dagen, eind september 2020. Alles geregeld via Auto-Europe. Rondom verzekerd vanwege eerder ervaringen met schade in Italie.
Vriendelijke man achter de balie die me ongelooflijk heeft opgelicht. De gehuurde auto was niet beschikbaar, ik kon kiezen uit 2 andere. De gekozen auto bleek achteraf veel duurder, wat veel erger is, alle mogelijke extra verzekeringen zijn er zonder vragen ook maar even bijgezet waardoor er een exorbitant extra bedrag na thuiskomst van mijn credit-card is afgeschreven. Easy-terra doet er niets aan, geeft alleen aan dat Sixt het recht heeft dit te doen als ze geen reservering op je credit-card kunnen maken voor de verzekeringen. Gedurende de gehele vakantie heeft r een behoorlijke reservering van Sixt op mijn credit-card gestaan dus waar ze deze onzin vandaan halen is me een raadsel. Een advies, doe nooit meer zaken met Easy-terra en Sixt

Bezoek Sixt Reviews over Sixt

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sixt
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden