Avis, ervaringen, klachten en informatie

Heb je het gevoel, dat je leven alleen bestaat uit werken en voor je gezin of jezelf zorgen? Krijg je steeds weer het gevoel, dat een vakantie je goed zou doen? Ben je een leuke vakantie in Nederland zelf aan het plannen of wil je toch naar het buitenland? Wil je met je gezin, familie of vrienden een stedentrip maken of willen jullie met zijn allen naar België, Duitsland of Frankrijk? Heb je nog geen auto of laat je auto het aantal personen niet toe? Dan kun je gerust bij Avis autoverhuur wezen. Avis autoverhuur behoort namelijk tot een van de top autoverhuurders in Nederland en in heel Europa. Bij Avis betekent het huren van een auto, niet alleen rijden van punt A naar B. Het gaat om de reis zelf en de ervaringen, die je onderweg opdoet met de auto’s van Avis.

Avis Autohuren

Inmiddels heeft Avis ruim 50 jaar ervaring en is 26 locaties rijker in Nederland alleen. Het bedrijf is op alle luchthavens terug te vinden evenals in de grootste steden. Klantencontact staat op de eerste plek bij deze verhuurder, maar het richt zich ook graag op de economie en het milieu. Avis werkt er actief aan om de uitstoot te verminderen door groene auto’s te verhuren. Daarnaast sponsort het ook nog eens verschillende projecten zoals het planten van bossen en het onderzoeken naar herbruikbare energie.

Avis Kosten

Avis heeft een uitgebreide vloot, met voertuigen voor iedere wens. Uiteraard zijn al deze voertuigen uit te breiden met verschillende opties. Wanneer je bij Avis een auto huurt doe je dus niet alleen het milieu een plezier, maar ook jezelf en je portemonnee. Avis probeert het immers net iets harder!Uitgebreid wagenpark en verzekerd zijn van een huurauto

Met het uitgebreide wagenpark van Avis vertrek je zonder zorgen, waar de reis ook heen gaat. Bij het huren van een auto hoef je je geen zorgen te maken, dat de auto naar wens niet beschikbaar zal zijn of dat je onderweg onnodig tijd moet verliezen omdat de auto het plots niet doet. De auto’s zijn allen zeer goed onderhouden. Je hoeft verder niet speciaal naar Amsterdam of Rotterdam om een auto te kunnen huren van Avis. Je kunt gerust langslopen bij een van de 5.000 autoverhuur locaties in Nederland, Europa en wereldwijd. De locatie doet er niet toe, Avis is altijd tot je dienst en dicht bij jouw in de buurt als het gaat om het verhuren van auto’s.


Een auto huren - welke auto past het best bij mij?

Iedereen heeft andere wensen en behoeften wanneer het gaat om het huren van een auto. De kans is groot, dat je je op gegeven moment zal afvragen welke auto je het best kan huren of welke het best bij je past. Op de startpagina van Avis zie gelukkig in een oogopslag een online zoekprogramma waarvan je gebruik kunt maken om alle beschikbare auto’s te zien in de periode waar jij van plan bent een auto te huren. Je kunt in de zoekfunctie allereerst aangeven of je een auto wil huren of een bestelwagen. Je geeft verder je ophaallocatie in, de ophaaldag en tijden alsook de inlever datum en tijden. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je dan gerust klikken op het tabje ‘auto’s zoeken’. Na hierop geklikt te hebben krijg je een uitgebreid overzicht te zien van alle beschikbare auto’s op basis van jouw opgegeven voorkeuren. Je ziet de auto’s per categorie, welke specificaties elke auto heeft, in welke prijsklasse de auto zit en uiteraard welke voorwaarden gekoppeld zijn aan het huren van de auto. Na een auto gekozen te hebben, krijg je ook de mogelijkheid om een prijs te kiezen met of zonder eigen risico bij schade, diefstal, ruitschade en pechhulp plus. Na een keuze gemaakt te hebben krijg je ook de mogelijkheid om extraatjes te kiezen zoals reispartner (conciërge assistentie), toevoegen van een extra bestuurder, mobiele wifi, avis navigatie en meer. Als je het proces verder doorloopt zal je je reservering moeten bevestigen, persoonsgegevens moeten invullen en je betaalmethode moeten toevoegen. Hierna is je reservering geplaatst en kun je zorgeloos genieten van je vakantie als het eenmaal zover is.


Heb je verhuisplannen?

Ben je van plan om binnenkort je nieuwe woning te betrekken of heb je een ander onderkomen gehuurd in een andere stad? Weet je niet hoe je het voor elkaar moet krijgen om al je spullen te verhuizen van de ene plek naar de andere? Geen probleem, ook daarvoor heeft Avis een oplossing. Verhuis met een gerust gevoel en huur een bestelwagen of grote verhuiswagen bij Avis. Het wagenpark bestaat namelijk uit verschillende formaten bestelwagens en of verhuiswagens. Je hoeveelheid inboedel, de grootte van je bank of koelkast doet er dan helemaal niet toe. Je kunt met Avis zorgeloos verhuizen naar je nieuwe onderkomen.


One Way huren van een auto

Een ieder plant zijn of haar vakantie anders in. Sommige personen willen met de auto een stedentrip maken van Nederland, naar België, Frankrijk om uiteindelijk terecht te komen in Zwitserland. Vanuit Zwitserland willen zij dan met het vliegtuig terug reizen naar Nederland? Maar hoe raken zij de huurauto dan kwijt? Geen nood, bij Avis kun je gerust gebruik maken van de mogelijkheid om one way je auto te huren. Je levert de huurauto dan gewoon in op je eindbestemming. Dankzij de vele Avis-locaties wereldwijd, is er altijd wel een punt bij jou in de buurt te vinden.


Het Avis loyaliteitsprogramma

Als je een frequente autohuurder bent is het aan te raden om gebruik te maken van het gratis Avis loyaliteitsprogramma. Met dit programma kun je onder andere genieten van een snellere afhandeling. Als deelnemer van het loyaliteitsprogramma heb je direct toegang tot de voordelen van de Avis prioriteit service. En als je direct een auto bij Avis boekt, krijg je nergens anders een goedkopere Avis-auto. Het loyaliteitsprogramma brengt nog meer voordelen met zich mee. Zo krijg je een voucher van €15 voor je volgende reis na twee huren, je geniet elke keer weer van de prioriteit service, je krijgt een voucher voor een gratis weekendhuur na drie huren en veel meer. 

Reserveer vandaag nog direct op de Avis website, en zorg daarbij dat je bent ingelogd in je Avis-Preferred-account. Op deze manier ontvang je gegarandeerd de beste deals.


Deelnemersniveaus

Hoe meer je huurt met Avis Preferred, hoe meer voordeel je ontvangt. Met drie deelnemersniveaus, die gebaseerd zijn op je huur geschiedenis van het afgelopen jaar, wachten er prettige verrassingen voor iedereen; van auto-upgrades tot gratis weekendjes weg.

Huur vijf keer of meer bij Avis (en besteed € 1.000) binnen een jaar en je wordt automatisch gekwalificeerd voor de Avis Preferred Plus. Je krijgt dan voorrang bij beschikbaarheid van auto’s, een gratis extra bestuurder bij iedere trip en, waar mogelijk, een gratis voertuig upgrade.

Huur tien keer of meer (en besteed € 2.000) binnen een jaar om het hoogste Avis preferred niveau, Avis President’s Club, te bereiken. Naast de voordelen van Avis Preferred en Preferred Plus krijg je gegarandeerd een voertuig upgrade bij treinstations en luchthavens, en indien beschikbaar bij stadslocaties, en dubbele upgrades in het weekend, afhankelijk van beschikbaarheid.

Als Avis Preferred-deelnemer heb je toegang tot de speciale Preferred-klantenserviceteam van Avis. De Preferred-hotline is beschikbaar voor Avis Preferred-deelnemers, waardoor je gegarandeerd snelle toegang hebt tot de best mogelijke service.

Neem een kijkje bij AvisArtikelen over Avis

15 Tips: Checklist bij het huren van een auto

15 Tips: Checklist bij het huren van een auto

Voor de boeking 1. Boek zo vroeg mogelijk om de beste deals te krijgen. 2. Controleer de niveaus van diefstalbeveiligingen. Als ze hoog zijn, is het zeker de moeite waard om nul overschot te dekken. 3. De kosten van het toevoegen van extra bestuurders, jonge chauffeurs en het verhuren van kinderzitjes kunnen hoog zijn en varieert veel, dus ga op de ‘vergelijktour”. 4. Raadpleeg de webs ... [...]

Auto Huren Den Haag

Den Haag is een prachtige stad, die bol staat van kunst en cultuur. Zelfs toeristentrekpleister Amsterdam komt niet in de buurt van het aantal bezienswaardigheden per vierkante meter dat de hofstad jou te bieden heeft. Den Haag is daarom ook een prachtige locatie om een paar dagen in door te brengen. Overdag bezoek je de bijvoorbeeld het Vredespaleis en 's avonds ga je een lekker hapje eten en uit ... [...]

De goedkope huurauto

Als je op vakantie bent wil je jou geld natuurlijk veel liever aan andere dingen uitgeven dan aan dure taxiritjes en openbaar vervoer. Bovendien is het altijd erg vervelend om afhankelijk te zijn. De gemakken van een huurauto zullen dan ook voor veel mensen doorslaggevend zijn, mits de prijs natuurlijk in verhouding is. Gelukkig heb je dit zelf helemaal in de hand. Hier zijn een aantal tips voor h ... [...]

Avis Reviews

Bezoek Avis

Schrijf je eigen review