Reviews van deze auteur

reacties:

Betreft FireFly/EasyTerra
Het klonk zo mooi: een auto huren bij EasyTerra voor €102,08/maand, inclusief schade- en diefstalverzekering, excl brandstof- en seniortoeslag. Ik heb uiteindelijk nog €404,45 + €326,91 (totaal €731,36) extra moeten betalen. Hoewel ik verzekerd was is mij een extra verzekering van €225,08 ex BTW opgelegd (dat betaal ik thuis voor een heel jaar WA verzekering!). Ook een bedrag €68,93 ex BTW als senior toeslag omdat ik 70+ oud ben. Mijn handtas was gestolen met daarin o.a. de autosleutels. Daarvoor werd mij een astronomisch bedrag van €250 berekend. Dat zit vermoedelijk in die €326,91, maar daarvan heb ik nooit een specificatie ontvangen.
De contracten zijn zeer onoverzichtelijk en alleen in het Spaans gesteld; de bedragen staan in te kleine letters en afkortingen kriskras op het formulier.
Klagen helpt niet: op emails krijg je geen antwoord. Uiteindelijk is een gedeeltelijk antwoord gekomen via EasyTerra, maar geen geld terug.
We moesten halsoverkop met de allerlaatste vlucht terugvliegen uit Spanje vanwege de corona lockdown. Op enig begrip hoef je niet te rekenen.