Lejebil is een internationaal autoverhuurbedrijf die samenwerkt met verschillende grote autoverhuurbedrijven zoals Alamo, National en Enterprise om de internationale (ver) huur mogelijk te maken. Ook hanteert dit bedrijf een 'all-inclusive' strategie. Dat betekent dat alle kosten in het bedrag zijn inbegrepen die jij op je offerte hebt. Niet meer, niets minder. 

Lejebil huren

Het huren bij Lejebil gaat niet al te moeilijk. Geef aan in welk land en waar je de auto wilt. Ook is het makkelijker om aan te geven voor hoelang je de wagen wilt huren. Je krijgt meteen een lijst met auto's waaruit je kunt kiezen met de prijs voor de aangegeven periode. 

Lejebil kosten

De kosten hier hangen af van verschillende factoren zoals de wagen zelf, de tijd waarvoor je het huurt en de extra's die je neemt. De extra's werken kosten verhogend maar zijn welliswaar daar voor jouw gemak. Nadat je dit alles gekozen hebt krijg je een offerte te zien met de uiteindelijke prijs. Dat zijn de enige en laatste kosten voor jou rekening. Je kunt dan verder naar de betaling.


Lejebil Reviews

  Aanrader

  De afhandeling ging hier soepel. Ik heb online met gemak een reservatie kunnen plaatsen en de auto was ready voor mij om op te halen. Ik was een beetje laat bij het inleveren, maar dat was geen probleem en geen extra kosten bij. Ook de auto was keurig.

  Sterke punten
  - Makkelijk te boeken. - Klantvriendelijk. - Snelle afhandeingen.

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Lejebil

Schrijf je eigen review