Met een bedrijfsnaam als Happy Car heb je natuurlijk heel wat waar te maken. Gelukkig worden veel klanten al blij bij het horen van deze naam. Dat is ook niet zo vreemd want Happy Car zet alles op alles om voor jou de goedkoopste huurauto te vinden. Het bedrijf werkt dan ook met een onafhankelijke prijsvergelijker en heeft onderling zo’n goede banden met de autoverhuurders dat deze intermediair de geweldigste kortingen kan aanbieden.

HappyCar Autohuren

Of je nu opzoek bent naar een Cabrio, jeep of verhuiswagen, je kan het invullen op Happy Car. De prijsvergelijker gaat vervolgens opzoek naar de beste deal. Je kan je zoekopdracht nog verder specificeren door te filteren op verzekeringen, wagenklasse en zelfs op prijs. Happy Car controleert ook gelijk de last minute acties en vroegboek kortingen. Met andere woorden; het aanbod is ten alle tijden up to date.

HappyCar Kosten

Happy car probeert het de klanten daarnaast zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kan je, indien nodig, de auto tot 24 uur voor het ophalen nog annuleren. Uiteraard kan je verschillende opties nemen zoals GPS of kinderzitje en er zit altijd iemand voor je klaar die je deskundige hulp kan geven. Daar wordt je toch helemaal happy van?


Happy Car Reviews

Bezoek Happy Car

Schrijf een review