Een ieder, die op zoek is naar een huurauto tegen de beste voorwaarden en meest scherpe prijzen moet zeker bij Hertz autoverhuur zijn. Dit bedrijf is al tientallen jaren op de markt en weet als geen ander hoe ze huurders van auto’s de beste service moeten bieden. Met meer dan 10.000 vestigingen wereldwijd, 145 landen en 6 continenten behoort Hertz tot een van de meest betrouwbare en grote autoverhuurbedrijven ter wereld. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je een auto wenst te huren bij Hertz. Je krijgt niet alleen de beste prijs, maar ook de  beste service welke vele andere autobedrijven niet of nauwelijks kunnen evenaren.

Hertz Autohuren

Je kan het bedrijf overal ter wereld vinden. Een aantal toplocaties zijn Spanje, Engeland, maar ook de V.S. en Zuid-Afrika zijn vertegenwoordigd. Waar je ook naar toe gaat, je hebt altijd de mogelijkheid om een Hertz auto te bestellen!

Hertz Mogelijkheden

Als je bij Hertz een auto wilt huren heb je een groot aantal mogelijkheden. Wil je die rode Jaguar F rijden? Dan is de fun collection wellicht iets voor jou. Met het hele gezin op stap? Dan ga je gewoon voor de family collection. Wil je ook nog eens aan het milleu denken dan kies je uiteraard green. De mogelijkheden bij Hertz zijn net zo gevarieerd als jou wensen.

Hertz Kosten

Hertz denkt graag aan haar klanten en heeft daarom verschillende aanbiedingen lopen. Afhankelijk van je bestemming kan je behoorlijk wat geld uit besparen. Kijk daarvoor eens op de website en zie wat Hertz jou te bieden heeft.


Hoe weet ik of mijn gewenste auto beschikbaar is bij Hertz?

Het vinden van beschikbare huurauto's is absoluut niet moeilijk. Het enige wat je moet doen is surfen naar de startpagina van de site alwaar je het online zoekformulier van de site zal aantreffen. Je kunt via dit formulier geheel gratis een overzicht krijgen van alle beschikbare huurauto’s. Dit overzicht is gebaseerd op de door jou aangegeven voorkeuren. In het zoekformulier kun je als eerst aangeven of je op zoek bent naar een auto of een bestelwagen. Hierna kun je gegevens invullen zoals je ophaallocatie en retourneer locatie, ophaaldatum- en tijd alsook je afleverdatum- en tijd. Indien je beschikt over een kortingscode, dan kun je deze ook ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘reserveren als lid’ of ‘reserveren als gast’. Na hierop geklikt te hebben krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare huurauto’s. 

In het overzicht krijg je niet alleen de beschikbare auto’s te zien, maar ook nadere details zoals het aantal personen, die in de auto kunnen, de voorwaarden welke gekoppeld zijn aan het huren van de auto, nadere specificaties van de auto en wat in de prijs begrepen is. Als je als gast bent ingelogd, dan zou je een auto kunnen selecteren en telefonisch kunnen informeren naar de prijs. 


Gold Plus Rewards

Bij Hertz heb je als huurder ook de mogelijkheid om geheel gratis lid te worden van de Gold Plus Rewards. Deelname is niet alleen gratis, maar het maakt het boeken van een auto ook nog eenvoudiger, sneller en belonend. Je kunt als lid van de Gold Plus Rewards ook nog gebruik maken van de Fast Track Service. Deze service maakt het mogelijk voor jouw om de wachtrij over te slaan en direct naar je auto te gaan. Je kunt verder niet alleen punten verdienen voor gratis huurdagen of frequent traveller miles, maar je bespaart ook nog eens tot 5% op elke huur, gratis upgrades & bij het toevoegen van extra bestuurders. Lekker handig en maakt het huren van een auto alleen nog aangenamer.


Hertz Premium

Bij Hertz heb je niet alleen de mogelijkheid om een normale auto te huren, maar je kunt ook de meer fantastische exclusieve auto’s huren. Of je nu een weekendje weg wilt of een lange roadtrip gaat maken, de voorpret van je vakantie begint met het reserveren van je auto. Hertz heeft meer Premium automodellen dan ooit tevoren waardoor je je vakantie net iets specialer kunt maken. De auto's in het premium segment bieden een luxe rijervaring voor een verrassend betaalbare prijs. Voel de wind door je haren terwijl je langs de Franse Rivièra rijdt in een Mini cabriolet. Aanschouw de adembenemende Schotse meren in een Range Rover Sport. Ontdek de Amalfikust in een BMW 4 serie. Ga relaxed op stedentrip in de voortreffelijk parkeerbare Mercedes-Benz A-Klasse, of ga op outdoor avontuur in de nieuwe luxe Land Rover Discovery. In heel Europa, maar ook daarbuiten kun je de luxe auto's voor elke gelegenheid en elk budget, met het beste aanbod in elke klasse huren.


Hertz Minilease

Bij Hertz heb je niet alleen de mogelijkheid om een auto te huren, maar je kunt ook gebruik maken van de minilease optie. Deze optie wordt ook wel gezien als het beste alternatief voor (private) shortlease. Voor het huren van een auto voor een periode van 30 dagen of langer, kun je gebruik maken van de minilease optie van Hertz. Je krijgt dan alle voordelen van leasing echter zonder langdurig contract en dus zonder verplichtingen. Je krijgt dus totale flexibiliteit, hoef geen extra aanbetalingen te doen en geen extra kosten wanneer je de auto eerder inlevert. Hertz biedt een ruime keuze aan auto's met maar liefst 3000 kilometer vrij per maand, 24-uurs pechhulpdienst en standaard verzekering voor schade en diefstal. De Hertz Minilease heeft dus als voordeel, dat je een vast huurbedrag betaald per maand, niet gekoppeld bent aan langdurige contracten, je kunt indien gewenst van auto wisselen en je kunt per 30 dagen 3000 kilometers vrij rijden. Genoeg reden om dus bij langdurige huur te kiezen voor de Hertz minilease.


Hertz Students

Ook studenten komen bij Hertz helemaal aan hun trekken. Bij Hertz kunnen zij namelijk 15 tot 20% korting genieten op elke auto, die zij huren. Ben jij een student met als leeftijd 21 jaar of ouder? Heb je langer dan een jaar een rijbewijs? Dan kun je direct een auto huren bij Hertz en gebruik maken van de Hertz Students optie. Elke student heeft weleens een auto nodig. Moet je misschien verhuizen of wil je een leuke stedentrip maken met de auto of moet je op visite bij vrienden in het Noorden van het land, dan is het heel handig om een auto te huren. Je bent dan niet afhankelijk van openbaar vervoer en je kan ten volle genieten van je tripje. Als neusje op de zal biedt Hertz alle studenten een korting van 15% bij het huren van een auto en een korting van 20% bij het huren van een bestelwagen.


Minimum leeftijd autohuur

Een ieder vanaf 21 jaar kan een auto huren bij Hertz. Echter geldt er voor personen beneden 25 een toeslag. Deze jonge bestuurders betalen de extra toeslag bij het ophalen van de auto bij de Hertz locatie.

Neem een kijkje bij Hertz


Hertz Reviews

  Belachelijk hoge administratiekosten

  Belachelijk hoge administratiekosten, net zo hoog als de verkeersboete.

  Sterke punten
  Goede service, behoorlijke auto

  Zwakke punten
  admiknistratiekosten

  Trouwe klant boekt niet meer bij Hertz

  Na ruim 10 jaar meermaals per jaar bij Hertz een huurauto boeken stappen we over naar een ander verhuur bedrijf. Hertz is onbetaalbaar geworden. Jammer want ervaring als gold member was goed. Maar het scheelt echt teveel.

  Sterke punten
  Geen gezeur over extra verzekeringen

  Zwakke punten
  Prijs

Bezoek Hertz

Schrijf een review