OPLICHTERS!

Vooraf voordelig via Cartrawler een kleine auto gereserveerd voor 11 dagen vakantie in Spanje inclusief afkoop eigen risico. Kosten totaal nog geen 275 euro.
Bij de afhaalbalie vliegveld Malaga probeerden ze ons 1. een grotere (duurdere) auto aan te smeren, 2. ons ervan te overtuigen dat de in Nederland afgesloten verzekering niet voldoende was en 3. we extra moesten betalen voor een 2e chauffeur.
Ze spreken Engels met een accent en gooien er termen in die je niet 1 2 3 begrijpt. Ze zaaien verwarring waardoor je gaat twijfelen of het vooraf wel juist in Nederland is geregeld. Ze laten je een (Spaanstalig) kaartje tekenen met allerlei bedragen erop waar je als Nederlander niks van snapt. Uiteindelijk hebben we ons de extra verzekering (helaas) laten aansmeren zonder dat we het wisten. Op het kaartje stond: Super Cobertura....wisten wij veel! Achteraf werd een bedrag van bijna 330 euro geïncasseerd op de creditcard. We waren uiteindelijk dus ruim 2x zo duur uit dan we vooraf dachten. Kortom: NOOIT bij Hertz huren en zeker niet in Malaga!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Oplichters

Bezoek Hertz Reviews over Hertz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Hertz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden