Enterprise Rent-a-car

Enterprise Rent-a-Car is een jong bedrijf op de Nederlandse markt maar bestaat al vanaf 1957. Dit is een website waar je terug kunt voor het huren van auto's. Als dit in eigen land is of in het buitenland, dat maakt niet uit. 

Enterprise Rent-a-car auto huren

Deze website heeft inmiddels meer dan 8000 vestigingen wereldwijd. Ook buiten Europa. De website staat bekend om hun klantenservice, professionaliteit en lage prijzen voor zakelijke- of prive doeleinden van. Vakantiegangers, zakenlui en burgers zijn allemaal hier terecht voor een auto op kort- of lang termijn.

Enterprise Rent-a-car kosten

Enterprise Rent a car heeft als doel de beste waar voor je geld te krijgen. Met de beste auto's en goede prijzen hopen ze alle verwachten te overtreffen.


Enterprise Rent-a-car Reviews

  Slechte ervaring. Nooit meer daar huren

  Na een dag de auto te hebben gehuurd bij Enterprise Amsterdam Centraal Station werd ik bij het terugbrengen geconfronteerd met een verhuuragent (supervisor) die het nog vond om een bijna onzichtbare krasje op een van de plastic wieldeksels aan te merken als schade tijdens mijn huurperiode.

  De schade was naar al aanwezig toen ik de auto meenam maar was, waarschijnlijk door de stand van de wiel en mijn nalatigheid om alle wieldopen aan een inspectie te onderwerpen niet gezien. Belachelijk.

  ik heb direct veel foto's genomen en heb de afdeling schade van Enterprise rechtstreeks benaderd. die gaven direct toe dat dit geen schade is die op conto van de huurder moet komen. De borg diende direct te worden vrijgegeven.

  Desondanks is mijn borg weken vastgehouden. Dit ondanks toezegging dat de borg zou worden vrijgegeven. ik heb de nodige e-mails hierover moeten sturen voordat de borg op de dag dat ik met vakantie zou gaan is vrijgegeven.

  Tenzij je de tijd hebt om met een vergrootglas alle onderdelen van de auto te inspecteren zou ik met een grote bocht om dit bedrijf heen lopen. Wat een nachtmerrie. Enterprise Car Rental Amsterdam Centraal Station

  Sterke punten
  De klantgerichtheid en redelijkheid van de schadeafdeling.

  Zwakke punten
  De ontvangende verhuurmedewerkster en het nodeloos lang vasthouden van borgbedrag.

  vreselijke ervaring met enterprise rent a car.

  Via website rentalcars.com bij ALAMO in Toulon auto gehuurd. Daar aangeboden bleek het uitbesteed aan Enterprise rent-a -car!

  Wat een boeven! De bestelde auto was er niet, kreeg een veel kleinere waar niet alles in paste. Na dag omgeruild. Bij teruggave inspectie door Enterprise: geen nieuwe schades. Werd later gebeld: ze hadden toch wat ontdekt. Een krasje in de drempel en putje in de voorruit. Die waren er al toen ik de auto bezorgd kreeg en was ook vermeld op formulier! Dat formulier had ik af gegeven. Heb nu alleen een vaag A viertje waarop staat dat er geen nieuwe schades zijn vast gesteld. En ja hoor bij thuiskomst bleek 993.12 euro af geschreven.

  Sterke punten
  geen

Bezoek Enterprise Rent-a-car

Schrijf een review