Busje huren is een verhuurbedrijf voor, de naam zegt het al, busjes! Dit kunnen personenbusjes, bestelbusjes of verhuiswagens zijn. Busje huren geeft verder een goede klantenservice door kilometer vrij te zijn, all risk verzekerd te zijn en 48 uur van te voren kostenloos annulatie.

Busje huren

Busje huren biedt echter een beetje meer dan busjes alleen. Je kunt er ook terecht voor een personenauto. Alle gegevens van de auto zijn duidelijk zichtbaar voordat je voor eentje kiest. Je mag vervolgens ook eigen extra opties toevoegen voor een betere ervaring.

Busje huren kosten

Als je extra opties erbij kiest moet je daar uiteraad voor betalen. Ze werken dus kostenverhogend maar dan wel voor jou gemak. Heb je dit alles gedaan, dan krijg je een offerte te zien waarna je verder kunt om te reserveren.


Artikelen over Busje Huren

Busje huren voor bijvoorbeeld verhuizen

Busje huren voor bijvoorbeeld verhuizen

Heel vaak hoor je over verhuurbedrijven die de focus leggen op personenauto’s voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie wilt. Wat we soms over het hoofd zien is dat men heel vaak opzoek is naar een huurauto voor andere redenen. Die redenen kunnen variëren van het verhuizen van goederen tot leveringen die bedrijven moeten doen. Wat de rede ook mag zijn, heel vaak kan een busje huren de oploss ... [...]

Busje Huren Reviews

  Oplichters, geld kwijt maar geen bus.

  Wij hadden ivm een verhuizing een Mercedes Benz sprinter gehuurd via busjehuren.nl. Dit koste ons €150 en dit moest vooruit betaald. Helaas kregen we 10 dagen voor de verhuisdag bericht dat de reservering is ingetrokken en we geen geld terug krijgen. Dit zijn echt oplichters!!! Wij hebben via Hertz nog een busje kunnen krijgen voor een lager tarief, maar alsnog zijn we de €150 kwijt.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komen reservering niet na, maar wel geld kwijt

Bezoek Busje Huren

Schrijf je eigen review