Reviews van deze auteur

Oplichters en dieven zijn het!

Review over Firefly Car Rental

Via Carrental bij Firefly (budgetfirma van Hertz blijkt) een auto gehuurd met volledige dekking.
Carrental adviseert om de bijkomende verzekering die men aan de balie van Firefly aanbiedt, niet te nemen. Dat zou nutteloos zijn, de auto is immers full verzekerd. Die vraag is echter niet gekomen, ze zeiden daar enkel dat ze nog een kleine borg diende te reserveren. Dat zou normaal zijn.
Bij thuiskomst werd er de volgende nacht €251,22 van mijn rekening afgeschreven. De reden; extra bijkomende kosten (klein verzekeringkje) en andere 'geschatte' kosten!!! Niets aan te doen!!
Huur NOOIT via Carrental en NOOIT bij Firefly/Hertz.

Zwakke punten
Oplichting, klantenservice betekent niets.

OPLICHTERS

Review over Firefly Car Rental

Via Carrental bij Firefly/Hertz een auto gehuurd met volledige dekking. Carrental adviseert om de bijkomende verzekering die men aan de balie van Firefly aanbiedt, niet te nemen. Dat zou ook nutteloos zijn, de auto is immers full verzekerd. Die vraag is echter niet gekomen, ze zeiden daar enkel dat ze nog een kleine borg diende te reserveren. Dat zou normaal zijn. Bij thuiskomst is er de volgende nacht �251,22 van mijn rekening afgeschreven. De reden; extra bijkomende kosten (klein verzekeringkje) en andere 'geschatte' kosten!!! Terugvorderen kan niet! \\r\\nDaarom; huur NOOIT via Carrental en NOOIT bij Firefly/Hertz.

reacties:

Review: OPLICHTING FIREFLY ALICANTE

Hier juist hetzelfde!