Reviews van deze auteur

Perfect California road trip

Review over SunnyCars

Ik heb een allergie voor slechte autoverhuurders (zie GoldCar), maar deze trip was helemaal toppie.
Via SunnyCars een cat FC geboekt (404€ voor 11 dagen in California, oppikken op SFO, droppen op SAN). We kregen een vrijwel nieuwe Toyota Camry met open dak, navigatie etc.
De subrent was via Alamo (ook aan hen een duimpje omhoog!). Schitterende bak, we hebben er zoveel plezier van gehad. Mensen.. het kan ook goed gaan, dit was het bewijs.

Sterke punten
Goede tussenpartij, staat garant voor jou.
Alamo was ook goed dus in dit geval.
Scherpe prijzen, geen problemen.

Zwakke punten
Nog geen zwakke punten gezien.

Goldcar is a professional scam

Review over Goldcar

I've been scammed by Goldcar myself and after that i followed the goldcar organization for so many of their scams. I came to the following conclusions:
The leadership of Goldcar intends to scam and extract as much as possible in a criminal way from their customers, to keep their profit margin good towards their new owners, PON/Volkswagen group.
However, Volkswagen tolerated this criminal behavior, just like they did with their criminal fake diesel performance.
I will hunt the CEO of the VW group "Oliver Blume", head of Porsche group until he admits that his criminal organization was wrong. It's so easy to prove it because there is so much much evidence against it. "Gutenacht Oliver. Es wird Zeit für dich zu gehen. Was du noch zu sagen hätte
dauert eine Zigarette". Next target: VW/Porsche gruppe, fucking idiots that they took over these criminals.

Sterke punten
Exracting money illegally

Zwakke punten
The law will prevail. Responsibles will be sent to jail.

Opgelicht door Goldcar/Rhodium - Goldcar/Rhodium is dood

Review over Goldcar

Het einde is nabij. De oplichters worden hopelijk eindelijk uitgerookt. Offer price of €0.50 per share.
https://investors.europcar-group.com/news-releases/news-release-details/contemplated-tender-offer-company-europcar-mobility-group
Dit is een officiële berichtgeving, de boeven zijn eindelijk overgenomen, ik heb ook nog een klacht staan bij Europcar, de moedermaatschappij, die ze niet wensten aan te nemen, Europcar is dus net zo slecht.

Sterke punten
Dood

Zwakke punten
Ze zijn nu zo zwak dat ze nu overgenomen worden door PON, die de verantwoordelijken tot de hopelijk tot de orde roept, gewoon eruit werkt.

Het probleem met Europcar: Goldcar, Rhodium en Interrent

Review over EuropCar

Het probleem met Europcar is dat ze eigenaar zijn van een aantal malafide werkmaatschappijen zoals Goldcar, Rhodium en Interrent. Die veroorzaken alle problemen, terwijl Europcar de winst opstrijkt terwijl ze alle problemen bij haar werkmaatschappijen toestaat.

Sterke punten
Ongezien langs Europese wetgeving manoeuvreren.

Zwakke punten
Helaas niet ongezien langs Europese wetgeving manoeuvreren.

Opgelicht door Goldcar/Rhodium

Review over Goldcar

Bij vipcars.com auto geboekt bij Rhodium/Goldcar in Faro, Portugal. Bij de pick-up werd er geprobeerd me extra verzekeringen aan te smeren (van ca €200/week). Dit weigerde ik omdat ik al een extra all-risk verzekering had afgesloten via vipcars. Ik wilde betalen met debit card, zoals duidelijk beschreven op de Goldcar website https://www.goldcarhelp.com/en/faqs/10-methods-of-payment. Ik had ruim voldoende saldo hiervoor. Toch beweerde ze bij hoog en laag dat alles op (dezelfde) creditkaart moest worden afgeschreven. Ik had echter maar ca. €1500 credit daarop, niet genoeg voor én de huur, én de borg voor benzine (€195!), én de borg voor evt schade (€1200). Daardoor werd ik gedwongen om toch een extra verzekering te kopen (€80) om het eigen risico/borg af te kopen tot €300.

Dit was nog niet alles. De volgende dag merkte ik op de factuur dat ik ook nog een onaangekondigde 'upgrade' had gehad ter hoogte van €27. Waarschijnlijk omdat ze de kleinere auto die ik besteld had niet meer hadden. Dit was er niet bij verteld, anders had ik deze ook geweigerd.

Verder werd er ook nog een tolweg-pas aangesmeerd t.w. 15€, met het verhaal dat de nationale wegen zo erg verstopt zaten en de reis naar Armacao me een uur langer zou kosten. Nou, niks van gemerkt, de hele vakantie de tolweg makkelijk kunnen vermijden. Maar ja..

Als slagroom op de taart nog 100€ schade aangelapt gekregen door een krasje op de velg van minder dan 1.5cm! Foto bij mij verkrijgbaar. Bij pick-up werd mij verteld dat krassen kleiner dan 5cm op de carroserie en kleiner dan 2cm op velgen en ruiten niet meetellen. Die velg gaat winstgevend zijn!

Sterke punten
Het kan ook goed gaan, in Lissabon 2019 geen probleem.

Zwakke punten
Medewerker in Faro liegt en bedriegt om extra's aan te smeren. Gezien de overige reviews op het internet zou dit wel eens bedrijfsbeleid kunnen zijn. Pas op! Beter huren bij gerenommeerde verhuurders.

reacties:

Review: Oplichters

Beste Th,
Echt jammer dit opnieuw en recent te horen (Januari 2023).
Het management van Europcar/Goldcar/PON groep/Volkswagen is blijkbaar nog steeds niet capabel genoeg om de oplichting van Goldcar een halt toe te roepen.
CEO PON group Janus Smalbraak
https://www.linkedin.com/in/janus-smalbraak-8a85a313/
Dr. Christian Dahlheim, CEO of Volkswagen Financial Services
https://www.linkedin.com/in/dr-christian-dahlheim-026a48a4/
Mvg, Jeroen

Review: Goldcar is a professional scam

https://www.youtube.com/watch?v=6YnQc-AdNCI

Review: Goldcar is a professional scam

Oliver Blume, if you have the guts to contact me, please come to me, you ignorant idiot.
I like you the most of all of the world.. if you could explain to me how you will reverse these bizarre actions of your company...
Better do not contact me and go to work, see you in 10 years when you have done your necessary work.
Then I'll judge you. If it's not enough I'll flush you.

Review: oplichting!

Goed gepost, het zelfde als velen.
Nu Goldcar is overgenomen door Pon/Volkswagen is dit des te irritant.
Maar nu heb je een partij om juridisch tegen te vechten, en je gaat winnen!

Review: oplichting!

Hallo Marco,

Dit is exact zoals het bij mij is gebeurd, als je geen creditcard hebt met genoeg saldo erop incasseren ze honderden euro's extra voor een extra verzekering. Het is een criminele business. Hoop dat je het overal laat weten, waar je het maar kan laten weten. Goldcar is nu in handen van de Nederlandse VW/Pon groep, dus je weet waar je kan klagen. Ik heb ook de Consumentenbond benaderd en Kassa, er moet een keer een einde aan komen, want ze hebben hun kwalijke praktijken nog niet afgeleerd.

Mvg, Jeroen

Review: Reus

Beste Reus,

Kunt u gaarne uw beoordeling iets meer motiveren? Zoals waar de beoordeling op was gebaseerd?
De meest beoordelingen hebben een uitgebreide motivatie, ook van een positieve waardering hoor ik graag een uitgebreide motivatie. Ik heb ook heel uitgebreide positieve motivaties gezien bij autoverhuurondernemingen. Dank u wel!

Mvg, Jeroen

Review: Goed geregeld op Alicante .

Dank voor je reactie. Dit laat zien dat er ook positieve beoordelingen zijn en dat Goldcar er nu wat aan doet om het goed te doen! Nogmaals dank. Ik zou het waarderen als je dit forum even zou kunnen doorkijken en beoordelen of het nog steeds zo is? Met een liefst uitgebreide motivering?