Dickmanns Rent a Car is een autoverhuurbedrijf van Spanje. met ervaringen vanaf 1997 probeert dit bedrijf een steeds grotere speler op de autoverhuur markt te worden. Er worden hier ook verschillende categorieen auto's verhuurd teweten; economy class, compact, estate, automatic en minibus.

Dickmanns Rent a Car huren

Nadat je hebt aangegeven voor hoelang je een auto wilt hebben kun je ook aangeven waar je het ophaalt en afzet. Je kunt daarna de keus maken tussen de verschillende auto's. Wil je het ook low-cost hebben of full-full? dan kan dat ook.

Dickmanns Rent a Car kosten

Je hebt een keus gemaakt tussen volledige dekking voor verzekering en tussen low-cost geen dekking. Hierna kun je nog alternatieve opties erbij kiezen voor een soepelere trip zoals GPS, babystoelen etc. Deze opties zijn wel kostenverhogend. Vervolgens dien je je gegevens in te vullen waarna je verder kunt om te betalen.


Dickmanns Rent a Car Reviews

 • Ik was weer zo stom om langs het internet een goedkoop autootje te bestellen plus de verzekering . ik drukte in thuisland alle papieren af.Op mijn vakantie bestemming aangekomen, met een gerust gevoel dat ik een auto ter beschikking had,wat een grote tegenvaller was,mijn auto was geannuleerd en ik werd verplicht een andere te nemen +een andere verzekering er nogmaals bovenop.Dat wou dus even zeggen dat ik even+- 275euro er bovenop moest betalen,ook al vertelde ik de man dat ik reeds een verzekering had afgesloten dit speelde allemaal geen rol,dit was een andere auto en daar moest een andere verzekering bij ,om een verhaal kort te maken het zijn een bende bedriegers die iedere gestrande reiziger in de zak zetten, en van goedkope autootjes geen spraken .Bovendien hebben we dan een auto gekregen waar de remschijven versleten waren.
  Mooit of te nooit zal ik daar nog bij huren

  Sterke punten
  bedriegen

  Zwakke punten
  eerlijkheid

  Door Picavet Machteld op 18 juli 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Wij zijn altijd correct en vriendelijk geholpen. Nu al meerdere malen gratis een upgrade gehad. Je moet je gewoon goed verzekeren (zoals bij ieder ander bedrijf) dan is er niks aan de hand. Nooit last gehad met borg of gezeur over schade.

  Sterke punten
  Prima auto's
  Op tijd halen en brengen van en naar het vliegveld
  Geen gezeur met controles bij volledige verzekering
  Goedkoop

  Door Morsink op 1 juli 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Houden 950 euro van je creditcard af die ze je, zeggen ze, na een maand terug storten. 6 februari auto terug ingeleverd zonder schade. We zijn nu 27 april en heb nog steeds geen geld gezien. Heb klacht ingediend bij Visa. Gaan het onderzoeken. Ze hielden ook 110 euro voor de brandstof in. Geen probleem mee en dat hebben ze dezelfde dag ook terug vrijgegeven. Ikke nooit meer.

  Door Koen Miermans op 27 april 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Dit zijn grote oplichters ze vragen een borg van €950,00 en iedereen die terug komt heeft schade of problemen.
  Het verhuur bedrijf is een eind vanaf het vliegveld je wordt met een busje opgehaald en je moet lang wachten voor je aan de beurt bent.
  Als je een verzekering hebt afgesloten bij doyou spain via Alliance en er is een schade dan wordt de borg van €950 aangesproken .
  Dit gebeurd niet als je ter plaatse een verzekering afsluit echter tegen een bedrag van € 25 per dag!,
  Alles ellende daar oplichters van de bovenste plank! Wij hebben de auto laten staan en zijn weg gegaan na het zien van de ellende bij terugkomende huurders !

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ver van het vliegveld vervelende mensen en oplichters maffia

  Door Jan op 20 april 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Dickmanns Rent a Car

Schrijf je eigen review over Dickmanns Rent a Car