Maggiore Autoverhuur

Maggiore autoverhuurbedrijf heeft vestigingen op verschillende plekken in de wereld maar het is oornamelijk een Italiaans bedrijf. Dit bedrijf bestaat al ruim 67 jaar en heeft meer dan 14.000 auto's op 146 plekken. Het maakt deel uit van de Avis Budget Group SpA.

Maggiore huren

De wesbite maakt het mogelijk om direct een overzicht te krijgen van de verschillende aangeboden auto's. Met een indeling over de verschillende klassen is het stukken mkkelijk om te vinden waar je opzoek naar bent. Je unt aangeven waar, wanneer en voor hoelang je een auto wilt waarna je verder kunt naar de betaling.

Maggiore kosten

Je kunt verder ook aangeven welke extra's je wilt waarvoor ook betaald dienen te worden. De uiteindelijke prijs kun je meteen betalen of betalen bij aankomst.


Maggiore Autoverhuur Reviews

  Oplichters!

  Mijn dochter had voor ons gezin bij Maggiore een auto gehuurd omdat dit de goedkoopste leek. Achteraf bleek dit dus niet zo te zijn. De krassen op de achterbumper (8 a 10 krasjes) zaten er al en was ook op formulier aangegeven. No worries, aldus de medewerker. Bij inleveren telde de man een extra krasje a € 160.- !?! Een foto van achterbumper van voor de verhuur kon hij niet laten zien... kennelijk maken ze geen foto's van de gemaakte schades.. Ik voel me hier heel slecht over..

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Extra kosten

  Bij check-in werd een schaderapport overhandigd, maar was onvolledig. Gewezen op diverse schades die men eerst niet echt relevant vond. Uiteindelijk werden deze posten op het schadeformulier vermeld. Kleinere krasjes werden niet vermeld 'niet relevant'.
  Bij inlevering werd gewezen op een miniscuul butsje wat al aanwezig had moeten zijn en dus ook niet getekend voor deze schade. Tot mijn verbazing €350/- van mijn creditcard afgeschreven terwijl ik niet eens een schadeformulier had gekregen. Mocht het butsje al mijn schuld zijn geweest dan is €350 schade buiten proportioneel. Mijn vermoeden is dat dergelijke vermeende schades verschillende malen bij huurders worden opgevoerd

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte service
  Zonder toestemming kosten en overleg in rekening brengen

  Magiorre NOOIT MEER !

  Veel te lange wachttijd aan de balies, 15 min wachten aan de balie in het hoofdgebouw, nadien gevraagd om naar de balie te gaan waar de wagens opgehaald moeten worden, daar wachttijd in de blakende zon 105 min. langere wachttijd om de auto te bekomen dan de duur van de vlucht ! Auto niet gepoetst, geen duidelijke beschrijving van de schade. 1 persoon achter de balie, met gemiddeld 7/8 wachtenden, na klachten van de wachtenden geen extra personeel . Maggiore NOOIT MEER ! Al gaven ze de auto's gratis. Suggestie voor Maggiore. Naam veranderen in Miniorre

  slechte service

  auto via Maggiore gehuurd in Napels. kreeg totaal vieze auto mee. Opmerking van verhuurder: het is deze of niets. krijg je je geld weer terug. Auto voor 3 weken gehuurd en 5 mnd vooraf. Bij inleveren was ik 1,5 uur kater dan gepland wegens files. Krijg ik achteraf een factuur van 1 dag extra huur !!
  Maggiore weigert hier iets aan te den en zegt tevens dat het onmogelijk is dat ik een vieze auto mee heb gekregen. Top geregeld maar niet heus....

Bezoek Maggiore Autoverhuur

Schrijf je eigen review