Autopallas

In de contreien van Groningen en Friesland kan je bij Autopallas terecht voor je huurauto. Of je nu van plan bent om een dagje te touren of je hebt een groot aantal spullen te vervoeren, het bedrijf heeft het passende voertuig. Je kan niet alleen terecht voor personenvervoer, maar ook bestelwagens en verhuiswagens zijn onderdeel van de vloot van Autopallas.

Autopallas Autohuren

Autopallas is een bedrijf dat in teken staat van klantenservice. Zij doen er dus alles aan om jou het perfecte voertuig aan te bieden, met alle gewenste opties. Bovendien komen ze hem ook nog eens voor de deur afleveren als je dat wenst. Uiteraard komen ze hem dan ook weer ophalen. Autopallas heeft alle klassen auto’s in de vloot. Dus ook voor de luxere wagen kan je hier terecht. Mocht je de auto voor een wat langere periode huren dan kan je zelfs de shortlease overwegen. Ideaal voor zakelijke gebruikers.

Autopallas kosten

Bekijk de website voor de laatste acties. Autopalles heeft namelijk met grote regelmaat aanbiedingen. Zo staat deze maand de studenten in het zonnetje, maar ook vaste klanten krijgen 10% korting.


Autopallas Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Autopallas.

Bezoek Autopallas

Schrijf je eigen review