Air auto is een autoverhuurbedrijf die het voor u mogelijk maakt om online een reserving te plaatsten voor een auto. Dit kan voor het gebied ten zuiden van Portugal; Algarve. De gebieden rond de middellandse zee vallen ook hieronder. Zij bieden ook verschillende verzekeringen bij de huur die je ervan verzekeren dat je veilig op weg bent.

Air auto huren

Air auto maakt het haar klanten niet te moeilijk.De keuze aan auto's is niet zo groot maar het zijn wel auto's die u voorzien in alle basisbehoeften. De prijzen vallen ook relatief mee. Je kunt een auto kiezen nadat je hebt aangegeven waar, wanneer en voor hoelang u een wagen wilt hebben. Je krijgt een prijs per dag en voor de totale huurtijd met de mogelijkheid om extras toe te voegen aan de auto.

Air auto kosten

De uiteindelijke prijs, met de eventuelle extra's, krijgt je te zien. Na de gegevens ingevuld te hebben kun je verder tot de betaling online of bij aankomst.


Air auto Reviews

  Redelijke service, maar slechte auto

  Wij hadden een Peugeot 107 besteld. Deze was niet aanwezig, dus kregen een Fiat Panda. Voor een andere auto moesten we € 70,00 bij betalen voor 14 dagen. We namen dan toch maar de Fiat Panda. Hij rijdt erg zuinig, dat wel, maar wat een stuiterbal. Lichte hellingen pakte hij amper en we moesten in zijn één ophoog. Schakelen ging zeer moeizaam. We willen er na 5 dagen mee teruggaan, toen werd mijn man ziek en is er niets van gekomen. De mensen aan de balie etc. Zijn aardig en we werden snel naar het vliegveld gebracht. Wij huren voortaan maar weer bij ons oude vertrouwde adres, iets duurder, maar wel betere auto's.

  Sterke punten
  Redelijke service, door snel naar het vliegveld te brengen.

  Zwakke punten
  Slechte auto en € 25,00 moeten betalen omdat we buiten kantooruren de auto pas konden ophalen, ivm vertraging Transavia

Bezoek Air auto

Schrijf een review