Sicily By Car

Sicily by car is een internationale autoverhuurbedrijf die haar vestiging heeft in meer dan 53 grote steden over de wereld. Hun vestigingen zijn welliswaar voornamelijk in Italie. Ze hebben meer dan 15.000 auto's van allerlei soorten zoals SUV's, minivans, convertible, luxury, cargo vans en zelfs scooters. Ook wordt er via deze website een mogelijkheid geboden om je auto op een veilige llocatie achter te laten als je op vakantie gaat.

Sicily by Car huren

Een auto huren is niet zo moeilijk. Als jij de tijd en locatie aangeeft vann afhaal en retour van de wagen wordt voor jou een prijs vastgesteld per wagen. Ook zijn er hier speciale aanbiedingen voor auto's met bijvoorbeeld ongelimiteerde kilometer standen.Je kunt eentje kiezen waarna je online of bijaankomst kunt betalen. Ook mag je speciale diesnten erbij nemen.

Silicy by Car Kosten

De kosten worden allemaal opgeteld waarna je een eindfactuur te zien krijgt. Om de betaling en/ of registratie te voltooien vul je jouw gegevens in en dan is het zover om een auto te krijgen bij de landing.