Met een netwerk van ruim 800 verschillende verhuurders en ruim 30.000 verschillende ophaallocaties, kan je rustig zeggen dat Holiday Cars over ter wereld te vinden is.

HolidayCars Autohuren

Op het moment dat je op zoek bent naar een huurauto, een shortlease, een verhuiswagen of enige andere vorm van motorisch voertuig, dan doe je er goed aan om de website van deze intermediair even gade te slaan. Holiday Cars toont jou namelijk niet alleen alle mogelijke opties, maar vergelijkt ook gelijk de verschillende aanbieders met elkaar. Zo weet je dus welke auto, na alle bijkomstige toeslagen, verzekeringen en extra’s, daadwerkelijk als goedkoopste uit de bus komt.

HolidayCars Kosten

Bij Holiday Cars doen ze er niet alleen alles aan om jou de droomauto te leveren die ook nog eens past bij het budget, maar ze willen ook dat jij zorgeloos kan genieten. Daarom willen ze het je zo makkelijk mogelijk maken. Zo kan je tot 48 uur van te voren gratis annuleren, kan je een NoRisk garantie afsluiten waarmee je eigen risico komt te vervallen en hoef je bij het afhalen van de auto geen onverwachte borg neer te leggen. Alles wordt namelijk duidelijk gecommuniceerd en dat is natuurlijk wel zo prettig.


Artikelen over Holiday Cars

Auto huren Alicante

Alicante is een stad en van de Regio Valencia in Spanje. De stad is geschiedenis rijk en en toont nog steeds de sporen van het Arabisch stempel dat jaren geleden hier werd achterlaten. Dit stempel heeft een basis gevormd voor wat Alicante nu nog is; een drukke havenstad. Ook de heuvels, de rode plav [...]

Holiday Cars Reviews

Bezoek Holiday Cars

Schrijf je eigen review