Reviews van deze auteur

Opgelicht!

Review over Centauro

Nooit hier een auto huren!!
Als je bij hun geen extra verzekering afsluit (omdat in mijn geval ik reeds extern een eigen risico verzekering had afgesloten) word je geheid verantwoordelijk gehouden voor schade die je niet hebt gemaakt! En daar kom je niet onderuit want het geld wordt als borg van je creditcard gereserveerd. Dus je kunt er NIKS tegen doen, je staat met de rug tegen de muur.
Het heeft mij en mijn man 425,- euro gekost voor een paar krasjes die er al op zaten maar dat konden we niet bewijzen ( het was donker toen we de auto ophaalden).
We voelden ons zo opgelicht!! En onze vliegtuig stond intussen op ons te wachten....
Dit bedrijf is nog niet eens 1 ster waard!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Oneerlijk en vals

Nooit weer!

Review over Centauro

Nooit weer!!
Elke vakantie huren we een auto, dit doen we al jaren en nooit hebben we iets vervelends mee gemaakt. Maar bij dit bedrijf huren we nooit meer!!! Rond 23.00 uur haalden we bij het bedrijf in Mallorca de auto op. Dit ging al niet erg vlot maar ok. De tank zou vol zijn maar het wees iets onder het bovenste streepje aan. Ach, zal vast geen probleem zijn, dachten we.
We zijn 5 dagen weg geweest en er is absoluut niks gebeurd met de auto. Bij terugkomst hebben we de auto tot aan de nok toe vol getankt bij de benzinepomp ernaast. De teller stond wederom iets onder het bovenste streepje, net als toen we hem op haalden. Echter, de dame die het kwam checken begon gelijk over de tank, die was niet vol. Nou, we konden hoog en laag springen, maar ze geloofde ons niet!! Mijn man is zelfs terug gereden naar de pomp om zijn bonnetje te halen maar nog geloofde ze het niet! Hoe kwaad kun je worden!
Daarnaast wees ze op een paar oppervlakkige krasjes die we nooit in het donker hadden kunnen zien. Die zaten er al toen we de auto ophaalden. Kosten, €350,-!!! Dat zijn krasjes die je zo weg kunt poetsen!
Dus al met al kost het ons € 425,- , dat is inclusief de € 75,- voor de benzine terwijl het helemaal vol was getankt!
We voelen ons nu zo opgelicht!!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Onvriendelijk maar vooral oneerlijk

reacties: