Reviews van deze auteur

OK RENT A CAR??? NOT OK!!!!

Review over OK Rent A Car

Er zijn in Nederland zeer positieve ervaringen met de betrokkenheid van mensen met een verstandelijke beperking als ober in de horeca. Worden er bij OK Rent a Car wellicht geestelijk gehandicapten ingezet op management-niveau? We hebben onze angstige vermoedens. Onze ervaring met dit bedrijf was werkelijk rampzalig.

De narigheid begon toen we bij Ibiza AirPort erg kort na elkaar twee busjes van OK Rent a Car zagen wegrijden. Daarna duurde het een half uur voordat we werden opgehaald van de bloed hete parkeerplaats. Bestemming: de krankzinnige chaos die OK Rent a Car heet.
Het kantoor heeft twee ingangen, waarvan alleen de kleinste is voorzien van een wachtrij ticket automaat. Veel klanten sluiten zich dus - zonder ticket - achteraan in de wachtrij. En kunnen, als ze denken dat als het hun beurt is, terug naar het einde van de wachtrij. Er is geen werkend beeldscherm waarop wordt aangegeven hoe lang de wachtrij is, laat staan wie er aan de beurt is. Dit probleem was een week later, toen we de auto retourneerden, nog steeds niet opgelost. Zoals geen enkel probleem opgelost wordt bij dit bedrijf. Sommige medewerkers roepen af en toe een nummer, anderen niet. Het is een chaos. Mijn advies: negeer deze chaos en maak gebruik van ‘het recht van de meest assertieve - desnoods agressieve - klant’.

In ons geval was de wachtrij werkelijk enorm. En ook dat was een week later niet anders. Pas na heel lang wachten en vertoon van 'zinvolle agressie' werden we geholpen. Althans, werd ons beloofd dat de auto 'binnen een paar minuten zou worden afgeleverd'. Daarna begon het wachten. Lang wachten. Heel heel heel lang wachten.

Ons gezelschap van zeven personen verbleef ruim anderhalf uur bij Ok Rent A Car. Als alle zes de medewerkers bezig zouden geweest met het bedienen van klanten, dan zou de wachtrij acceptabel zijn geweest. Er was werkelijk geen moment dat er niet twee, maar vaak ook drie medewerkers met elkaar in gesprek waren. Hoogst irritant.

Het was duidelijk dat we niet de enigen waren die lang moesten wachten. Het kantoor zat werkelijk vol met wachtende mensen. Sommigen op stoelen, maar de meesten van hen zittend op de grond.

Er was geen mogelijkheid om iets te drinken te kopen , omdat de aanwezige automaat met water en frisdrank dienst kapot was. Betaling met pinpas of creditcard was door een storing onmogelijk en het personeel was niet in staat of niet bereid om geld te wisselen. Cash geld dat wel in de automaat werd gestopt, werd door de automaten dankbaar opgeslokt. En ook dit probleem werd niet door medewerkers of medewerkers erkend, laat staan opgelost.

Toen onze irritatie tot een maximum was opgelopen, werd ons verteld dat de auto niet direct beschikbaar was "omdat hij nog gereinigd moest worden". We waren dan ook zeer verbaasd toen de auto eindelijk arriveerde. Onze Peugeot zag eruit alsof deze zojuist Parijs-Dakar had volbracht op een route met door IS verrijkte bermbommen. Van binnen en van buiten vies, van buiten zwaar beschadigd en van binnen ruikend naar een coffeeshop uit de donkerste delen van Amsterdam.

Dit waren onze ervaringen bij het afhalen van de auto. De ervaringen bij het afleveren van de auto waren vergelijkbaar. Allereerst was ons nooit verteld dat auto’s op een andere locatie moesten worden afgeleverd dan ze waren opgehaald. Dit keer maakten we direct gebruik van de wachtrij kaartautomaat. Omdat ik niet bereid was om nog één minuut van mijn tijd te laten verzieken door dit slechte bedrijf, negeerde ik de wachtrij en sprak ik één van de medewerkers aan. Toen pas werd me verteld van de andere locatie. Ik denk dat een kleine volkerenmoord werd voorkomen, omdat ik weigerde om opnieuw slachtoffer te worden van de chaos. En dus konden we opnieuw de koffers inladen en uiteindelijk de auto afleveren.

Kenmerkend voor OK Rent a Car is dat er ook op de tweede locatie van alles mis was. Het toilet was niet toegankelijk en medewerkers waren onduidelijk in hun communicatie. Het enige positieve is dat de chauffeur die ons uiteindelijk op het vliegveld afleverde, zeer vriendelijk was.

CONCLUSIE EN WAARSCHUWING NAAR TOEKOMSTIGE POTENTIELE KLANTEN

OK Rent a Car is uw geld niet waard. GEEN auto huren hier. NIET! NOOIT!!

Dom, dom, dom. Want inmiddels hebben we de recensies op Google over dit ongelofelijk slechte bedrijf gelezen. Een bedrijf dat zo consequent haar klanten teleurstelt en frustreert en blijkbaar niet in staat is om de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren, is de klant niet waard. OK Rent a Car wordt ofwel gerund door mensen met een morele beperking. Of met een verstandelijke.

CONCLUSIE EN WAARSCHUWING NAAR BEMIDDELAARS ZOALS RENTALCARS.COM

Als u OK Rent a Car presenteert als een bedrijf met tevreden klanten, dan liegt u. Als u bemiddeld voor OK Rent a Car, dan bedriegt u uw klanten. Wie de recenties op Google leest, ontdekt direct dat ervaringen zoals de mijne geen uitzondering zijn maar de regell. Stop met bemiddelen voor dit rotbedrijf!!!

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Chaotisch. Slecht management, want wie naar beoordelingen van dit rotbedrijf zoekt, ziet dat klanten al jarenlang ontevreden zijn. En blijkbaar verandert er niets. Onderbezet. V

reacties: