Reviews van deze auteur

Rentalcars en Sixt flikken ook de brandstof truc

Review over RentalCars

Op luchthaven van Malaga werd ik door Sixt medewerkster uiterst agressief benaderd om een extra verzekering(> 100 euro extra) af te sluiten (bleek bij navraag (Rentalcars.com) volstrekt overbodig). Auto met volle tank gekregen en met volle tank weer ingeleverd. De medewerkster die de auto in ontvangst heeft genomen heeft dit bevestigd middels een formulier. Zoals altijd ook foto van tankstand genomen met daarop datum en tijd.
Afrekening volgde van Sixt. Verreden kilometers 511. Brandstof bijtanken in volle tank € 97,43. Dit is meer dan er een in tank van een A3 past en zou betekenen dat de auto ook met een niet volle tank zou zijn afgeleverd.

Rentalcars en Sixt blijven volhouden - ondanks alle geleverde bewijzen - dat ze hebben moeten bijtanken. Deze brandstoftruc wordt door veel louche autoverhuurbedrijven op grote schaal toegepast, vandaar mijn keuze voor, naar ik dacht, betrouwbare grotere partijen. Ook dit blijkt dus helaas niet waar!

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ook Rentalcars verschuild zich achter Sixt, terwijl zij de verhuurbemiddelaar zijn en zal voor u niets betekenen.

reacties: