Oplichters

Oplichters!
Ze Proberen je bij de balie nogmaals een vage verzekering aan te smeren (wat ons totale huurbedrag zou verdubbelen) Niet nodig dachten wij, we betalen borg en krijgen dat terug.
Echter dan hebben ze je…Er gaat niemand mee als je daadwerkelijk de auto op haalt (ben gewend dat dan alle gebreken samen worden bekeken en genoteerd). Bij terugbrengen moet je de sleutel in de dropbox gooien (terwijl er personeel rond loopt).
Daarna krijg je dus een rekening van een schade met vage foto’s die van elke auto kunnen zijn maar zeker niet die van ons. En waarbij de lichtinval niet klopt en er ineens geen auto’s meer naast staan en de auto veel viezer was dan dat wij hem hadden ingeleverd. Echter geen reactie meer op mails en we zijn zelfs terug gegaan (we waren nog op t eiland) maar toen was de auto al weer verhuurd (paar uur later) dus konden we niet meer kijken. Als wij een foto hadden van exact dezelfde plek van de auto zonder schade dan zouden ze het laten vervallen. Maar het was volgens hen onder de voorbumper wat natuurlijk niet precies op onze foto’s stond (die we wel hadden gemaakt omdat het al gek voelde allemaal). Schade van 230 euro en 50 euro administratiekosten worden gerekend… geld kwijt. Dure les voor ons

Sterke punten
Nieuwe fiat 500 hybride

Zwakke punten
Oplichters

Bezoek Record Go Rent a Car Reviews over Record Go Rent a Car

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Record Go Rent a Car
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden