Oplichters!

Van 2 t/m 12 juni jl auto gehuurd. Auto zoals besteld en dus helemaal goed. Maar.... bij het ophalen zeer rommelig met weer opnieuw al je gegevens invullen. Je krijgt niet eens een kopie van de overeenkomst die je daar moet tekenen (dachten misschien mailen ze dat later)....dat snappen we nu. Deze moet je nl later als er schade is ontstaan? kunnen overleggen aan de verzekering. Ze hopen er op dat je al die moeite niet gaat nemen...
Ook moet je een volle tank afrekenen, in ons geval 137,--.
Daarna krijg je de sleutels en moet je de auto maar gaan zoeken in een nogal schemerige garage. We zijn er om heen gelopen en op een paar plekjes na (waarvan foto's genomen, niet van de achterkant!) vertrokken voor onze vakantie op Mallorca,

Voor het terugbrengen nogmaals die kleine lettertjes gelezen en zelfs voor de zekerheid de auto nog gewassen en gestofzuigd. Ook nog binnen 10 km van het vliegveld de auto af getankt.
Bij het inleveren stond een medewerkster en vroeg of er bijzonderheden waren. Nee, die waren er niet behalve die plekjes die er al op zaten. Oh, geen probleem hoor alles kleiner dan 4 cm wordt toch niet naar gekeken??? Fijne vlucht naar huis gewenst.
Maar dan... bij thuiskomst een mail, de auto had een deuk in de achterklep? Foto's erbij, tja daar zat inderdaad een deukje. Op een rare hoogte, die je zeker goed zou moeten zien......ik heb werkelijk waar geen idee, hoe die daar gekomen is en al helemaal vreemd dat ik die zelfs met het schoonmaken heb gemist! Zeker weten dat deze niet tijdens onze vakantie is ontstaan. Anyway....factuur van 581,75 + administratiekosten 50,-- Deukje kostte al 334,-- en alles wat ze daarnaast nog konden bedenken of in de buurt zat...logo, anagram? is in rekening gebracht!
Kijk, wij zijn verzekerd. Maar is niet door ons toedoen ontstaan, bovendien zo'n soort deukje zou er met een zuignapje uitgetrokken kunnen worden. Bovendien doen ze er niets aan, want dit trucje kunnen ze natuurlijk nog wel een paar keer herhalen.
Ga niet met deze firma in zee! Wij huren al jaren auto's, maar dit nog nooit mee gemaakt.
Wat een domper op onze vakantie.

Sterke punten
Goede auto, zoals besteld.

Zwakke punten
Rommelig, chaotisch en niet transparant.

Bezoek Record Go Rent a Car Reviews over Record Go Rent a Car

1 reactie

137,--. van 2 juni is teruggestort en vervolgens op 13 juni weer opnieuw afgeschreven!!

Bezoek Record Go Rent a Car Reviews over Record Go Rent a Car

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Record Go Rent a Car
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden