Marbesol Autoverhuur

Marbesol is een autoverhuurder die zich richt op de Costa Del Sol. Het bedrijf verhuurt auto’s aan vakantiegangers, maar wilt ook de studenten en de vaste bewoners niet vergeten. Het bedrijf is onder andere te vinden op het vliegveld van Malaga en Marbella en heeft een vloot van 1000 wagens.

Marbesol Autohuren

Het huren van een wagen gaat direct via het bedrijf. De wagens zijn in hun eigen beheer. Je hebt dus niet te maken met eventuele verborgen bijkomstige kosten die je via een intermediair wel kan krijgen.

Marbesol Kosten

Marbesol tracht iedereen de auto mee te geven die volledig voldoet aan hun wensen. Daarom hebben zij een zeer uitgebreide selectie. Van een kleine auto tot een minibusje en alles wat daar tussen in zit is te huren. Dat is inclusief luxe cabrio’s en zelfs motors. Als je van plan bent om lekker te genieten van een luxe vakantie, dan kan Marbesol daar dus wel degelijk in meehelpen. Bovendien heb je bij ieder voertuig een basis verzekering. Mocht er dus iets gebeuren, dan ben je in ieder geval gedekt. Uiteraard kan je er voor kiezen om dit uit te breiden zodat je geen eigen risico hebt. Met andere woorden, lekker zorgeloos genieten dus.


Marbesol Autoverhuur Reviews

  Nooit hier een auto huren

  Bij ophalen van de auto moet wordt er een warrig verhaal verteld en dat je voor maar €17,- extra een extra verzekering hebt en geen borg hoeft te betalen en een 2 bestuurder kan laten rijden. Ze 'vergeten' er even bij te zeggen dat de €110,- ,die je betaald voor de volle tank en normaal leeg in mag leveren, komt te vervallen en de auto volgetankt weer in moet leveren. Ipv van "maar" €17,- extra betaal je dus ineens €121,- extra. Daarnaast geboekt via Happycar.nl, het bedrag dat aan hen betaald is is normaal gesproken ook het bedrag wat je betaald voor een auto, deze maatschappij wist te vertellen dat dit bemiddelingskosten zijn, dit is ook door Happycar.nl bevestigd dat dit niet het geval is. Deze partij probeert je aan alle kanten te naaien.

  Sterke punten
  GEEN

  Opgelicht door autoverhuur Marbelsol

  Opgelicht door autoverhuur Marbelsol malaga airport. Wees gewaarschuwd, huur niets via dit bedrijf. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Bij boeken heb ik een verzekering afgesloten maar de word niet erkend je moet als nog € 1500.00 borg betalen of de verzekering die ik al heb betaald nogmaals afkopen voor € 261.00 dat noem ik oplichting.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting

Bezoek Marbesol Autoverhuur

Schrijf je eigen review